Tată din Bârlad, gest groaznic de ziua fetiţei lui. I-a pus cuţitul la gât pe motiv că nu seamănă cu el

Distribuie pe:

Autor: A.M.

 
Un bărbat în vârstă de 38 de ani din comuna Puieşti, Bârlad, a recurs la un gest extrem, aflat şi sub influenţa alcoolului. 
 
Vasile Hotoi a mers acasă la concubina lui, într-una din seri, pentru a-şi vedea fetiţa de ziua ei de naştere. Beat fiind, Vasile Hotoi a început să facă scandal şi să spună că fetiţa nu seamănă cu el, acuzând-o şi pe mama fetei de infidelitate, informează vremeanoua.ro. 
Mai mult, bărbatul a
scos la un moment dat şi un briceag pe care l-a pus la gâtul fetei, ameninţând că o va tăia şi o va pune pe pâine. 
 
Astfel, judecătoria Bârlad a emis un ordin de protecţie împotriva lui Vasile Hotoi, acuzat de fosta concubină că o terorizează, atât pe ea cât şi pe fetiţa lor de un an.
 
Spune cã  fetita nu îi seamãnã. Urãste si bãiatul si fata. A spus cã îi taie bucãti. Spune mereu cã le va lua gâtul, cã le va pune pe felie de pâine, pentru cã nu îi este fricã de nimeni, nici de politie. A spart geamurile casei, a aruncat cu pietre pe casã, este rãu si beat si treaz,  afirmã cã minora în vârstã de 1 an nu este fiica lui, cã o taie si pe ea si o pune pe pâine”, a spus mama concubinei lui Hotoi. 
 
Vasile Hotoi şi femeia cu care a făcut un copil s-au despărţit la două luni de la naşterea fetiţei lor, din cauza comportamentului agresiv al bărbatului. Femeia mai are un băiat de 13 ani dintr-o căsnicie anterioară. 
 
 
Instanta stabileste cã pentru evenimentele din luna noiembrie  2018,  reclamanta, în calitate de
mamã a minorei în vârstã de 1 (un) an, care este fiica pârâtului,  justificã calitatea de victimã a violentei în familie în raport de pârâtul Hotoi Vasile, pentru fapte de violentã verbalã si fizicã manifestate prin: adresarea unui limbaj  într-o manierã generalã jignitoare, brutalã, prin formularea unor insulte si amenintãri cu moartea, fiind deosebit de periculoasã afirmatia cã fiica sa în vârstã de 1 an va fi tãiatã si pusã pe pâine, provocarea de stãri de tensiune si de suferintã psihicã reclamantului.
 
Emite Ordinul de protectie pentru o perioada de 6 (sase) luni , prin care se dispun urmãtoarele mãsuri : Obligarea pârâtului sã pãstreze o distantã minimã, de 100 metri fatã de pârâtã, copiii sãi, martori, pãrintii acesteia, precum si de casa acesteia si scoala unde învatã copiii pârâtei. Atrage atentia acestuia cã încãlcarea oricãreia dintre mãsurile dispuse prin ordinul de protectie constituie infractiunea de nerespectare a hotãrârii judecãtoresti si se pedepseste cu închisoare de la o lunã la un an.”, a decis judecãtorul în dosarul penal respectiv.
 
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alertă cu bombă la sediul central al companiei Facebook! Toţi oamenii au evacuat clădirile

Cutremur în România! Câte grade a avut seismul

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Nenorocirea care va lovi crunt România! Greşeala imensă a Guvernului. Totul este o minciună

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Taxa ascunsă pe care o ia CNAS românilor. Dezvăluirile sunt revoltătoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies