Tatăl biologic al fetiței ucise în Arad, declarații cutremurătoare despre mama copilei: „A ars copiii și...”

Tatăl biologic al fetiței ucise în Arad a aflat de moartea fiicei sale din presă.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Daniel Oancea, tatăl biologic al Antoniei, fetița ucisă în Arad, a făcut declarații sfâșietoare. Bărbatul locuiește în olanda și a mărturisit că s-a despărțit de mama copiilor săi în urmă cu un an de zile. El a aflat de moartea Antoniei din presă și urmează să se întoarcă înapoi în țară pentru a își vede băiatul și pe care spune că vrea să îl salveze.

„Nici nu știu ce să mai spun- sunt copleșit de durere. Până la ora actuală nu am vorbit cu nimeni. Sunt în șoc, nu știu nimic. Nici nu știu ce să explic sau să spun. Nu am sunat încă autoritățile pentru că nu știu încă ce să întreb. Am auzit atât de multe încât nici aer nu mai am", a spus Daniel Oancea, potrivit Antena 3.

crima

Tatăl vitreg a recunoscut că a ucis-o pe fetiță 

Tatăl biologic al Antoniei, probleme cu fosta iubită! Ce s-a întâmplat cu cei doi copii

Daniel Oancea a mai dezvăluit că, în urmă cu un an de zile, a avut o problemă cu mama copiilor. El știa că cei doi copii sunt tratați bine atât de mamă, cât și de concubinul ei. Cu toate acestea, a existat un incident grav, în urma căruia Antonia a avut nevoie de spitalizare.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Cum a aflat mama fetiței ucise în Arad despre crimă? Concubinul femeii i-a spus că a fost un simplu accident

„Eu știu că ea avea grijă foarte bine de copii, de aia și când ne-am despărțit pe 30 decembrie anul trecut a plecat în România cu copiii și am crezut că sunt pe mâini bune.

Apoi, ea s-a cuplat cu un alt băiat, nu știu, nu-l cunosc.

Am avut o problemă cu ea anul trecut. A ars copiii și... Când a fost cu acest domn în Paris. Fata a stat 12 zile în spital în Paris. Anul trecut când ne-am despărțit, ea a cunoscut un baiat. A venit, a luat-o din România și a plecat cu copiii și după, trei luni de zile am aprobat ca să poată să plece cu copiii din țară ca să se ducă la noua ei iubire.

Și a plecat în septembrie și în noiembrie m-a sunat că s-au accidentat fata cu baiatul, că s-au ars, mâncarea cu cartofi a căzut peste ei, iar eu am plecat din Olanda în Paris și mi-am luat copilul acasă, apoi m-am dus și am luat-o și pe ea, pe fată, din spital", a mai spus tatăl biologic al fetiței de 4 ani.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies