Tatăl cântăreței Denisa Răducu a oferit primele declarații despre proiectul secret al fiicei lui! Încearcă să ducă planul fiicei la bun sfârșit

Denisa Răducu avea un proiect secret. Tatăl ei face mari eforturi pentru a-l duce la bun sfârșit.

Autor: M.B.

In articol:

La mai bine de doi ani de la moartea cântăreței Denisa Răducu, tatăl ei a vorbit despre planul secret al fiicei lui. Manelista își dorea mult să își facă o casă la țară, în gospodăria bunicilor ei din partea mamei.

Din păcate, înainte ca Denisa Răducu să-și ridice casa viselor ei, s- aîmbolnăvit. Boala a măcinat-o și nu a mai apucat să facă decât parterul, îaninte de a muri. Tatăl ei a decis să continue casa, de dragul fiicei lui, dar a întâmpinat mai multe probleme. Părăul din spatele casei are un debit mai mare decât în trecut și le-a dat bătăi de cap.

"Practic, pe partea cu casa Denisei nu existau şanţurile atât de mari şi de adânci. Le-au betonat, le-au făcut, în schimb au adunat alte ape din alte locuri din jur şi scurgea au dat-o chiar pe acolo, pe canalul ăsta. Acum, canalul fiind mic nu mai poate să facă faţă la volumul de apă care se strânge şi apa a intrat în casă la fată(...) Altă minune şi altă încurcătură", a povestit Emilian Răducu într-un interviu.

Citeste si: Și-a ucis concubina cu bâta și pe o altă femeie a bătut-o până a lăsat-o lată: „Un fel de Caracal 2. Omul era pericol în localitate. Sunt plângeri la Poliție, dar era liber”

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Este doliu acasă la Denisa Răducu, la 2 ani de la moartea artistei

Pentru familie, viața a rămas blocată în momentul morții fetei lor. La casa din Ștefănești a fost adus inclusiv doliul de la apartamentul Denisei din București și diverse fotografii cu ea.

Toate acestea au fost așezate în curtea casei unde a copilărit Denisa.

"A fost un doliu pe care l-am avut aici la casa părintească unde s-a născut Denisa şi un doliu care a fost la Bucureşti la apartamentul pe care l-a avut. Şi vecinii de acolo, bine, nu cu răutate, dar au spus că ar fi indicat să-l luăm de acolo de la uşa apartamentului şi să-l punem tot aici la casă.

Aşa am făcut să nu creadă oamenii că suntem de rea voinţă. (…) Amândouă sunt înrămate, am pus nişte fotografii cu Denisa, le-am pus aici la casa părintească, avem şi o placă din marmură, deci un lucru puţin mai deosebit aşa în amintirea Denisei”, a spus Emilian Răducu.

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Orașul Cluj-Napoca, mai gol ca niciodată: „Se vede mai bine sărăcia, mizeria, urâțenia orașului...”

Cadavru, lăsat câteva ore în stația de autobuz din Baia Mare! Au așteptat să se trezească angajații de la Serviciul de Medicină Legală

Liviu Dragnea, primul interviu din spatele gratiilor. „Poate e oportun acum, după Crăciun”

Ei vor avea parte de tot ce își doresc! Astrele anunță pași importanți în viețile nativilor

Descoperire uriașă despre Pfizer! Toți cei vaccinați trebuie să afle ce efect are

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Doliu în lumea modei! S-a stins din viață la doar 41 de ani, după o luptă grea cu cancerul

Situație disperată pentru campionii României la rugby! „Nu știm când vom ajunge acasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies