Tatăl Denisei Răducu, mărturisiri sfâşietoare: ”Din Ceruri, ea mă ajută!”

Moartea Denisei Răducu a lăsat în urmă o suferinţă uriaşă pentru părinţii acesteia, însă încet, încet, ei încep să accepte tragedia care le-a lovit familia. Mai mult de atât, Emilian, tatăl regretatei artiste susţine că fiica lui îl ajută din Ceruri.

Autor: T.S.
A trecut prin momente teribile din cauza bolii de care suferea, iar moartea Denisei n-a făcut decât să-i înrăutăţeasca starea. Totuşi, la mai bine două luni de la decesul ei, s-a produs o adevărată minune.


 

 Mai exact, se pare că pareza pentru care lua medicamente cu pumnul şi pentru care medicii nu aveau nicio soluţie, a dispărut.

”Mă simt mult, mult mai bine. Îmi lipseşte doar ea... Dar, din Ceruri, ea mă ajută. Pentru că medicii spun că se vede, clar, o îmbunătăţire”, ne-a spus Emilian Răducu. Mai mult decât atât, la ultimul control medical la care a fost, chiar ieri, rezultatele sunt încurajatoare. ”Mi-e bine.... Nu pot vorbi prea mult, sunt în cabinetul medical, dar pareza mi-a dispărut. Nu înţeleg cum, dar ceva s-a întâmplat. Să văd ce va zice medicul, fac nişte analize, să aflu dacă mai trebuie să iau medicamentele ”, a spus Emilian Răducu.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Avertizare de fenomene periculoase. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore

Loredana Chivu si-a injectat fesele! Blondina are acum un fund de brazilianca: "E exact ceea ce imi doream! Sunt foarte fericita"

Cum a reactionat Edi, fostul iubit bataus al Ioanei Popescu? Ce a spus despre lovituri? "Alea sunt niste nimicuri"

Cătălin Moroșanu și-a pus sănătatea în pericol la „Survivor”

Chiar acum este RĂZBOI! Zeci de rachete au fost lansate

Lavinia Pârva rupe tăcerea: divorțează de Ștefan Bănică? A bătut-o acesta crunt și pe ea? Vedeta a decis să spună adevărul

Credincioșii sunt îngenuncheați. Incendiu catastrofal în toiul nopții. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies