Stiri

Tatal lui Ionut Anghel, baietelul mancat de caini, a luat atitudine: "Ne-a facut mai mult rau decat bine"

Parintii lui Ionut Anghel au fost executati silit de fostul avocat. Bogdan Barbuceanu a reprezentat familia Anghel timp de trei saptamani, apoi a fost inlocuit de un alt avocat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Tatal lui Ionut Anghel, baietelul mancat de caini, a luat atitudine: "Ne-a facut mai mult rau decat bine"icon photo
Suparat ca nu a fost platit, Barbuceanu a apelat la judecatori. Magistratii au decis executarea silita a familiei pentru 120.000 de euro.

 

„Acest avocat ne-a făcut mai mult rău decât bine. Stătea ore întregi şi încerca să ne convingă să mergem la televiziuni, să facem circ, să ne strigăm durerea prin media. Ne spunea că doar astfel vom avea câştig de cauză. Nu am acceptat asta. Nu ne-a prezentat încredere şi am renunţat la el. A fost avocatul nostru timp de trei săptămâni. Dar nu a făcut nimic pentru noi. Acum ne-a executat.

 

Ne-a luat banii. Sper să-i recuperăm. Am făcut constestaţie şi am speranţe. Ne-am trezit cu conturile blocate, cu popriri... A înşelat executorul. A prezentat acte care nu aveau nicio valoare. Îmi doresc ca totul să se termine şi să se rezolve tot. Nu am mai vorbit cu Bărbuceanu. Ce discuţii aş putea avea cu domnia sa? Dar o să trecem şi peste asta. Nu vom ceda în faţa nimănui”, a spus tatal lui Ionut Anghel pentru cancan.ro.


Tatal lui Ionut Anghel, baietelul mancat de caini, a luat atitudine: "Ne-a facut mai mult rau decat bine"
Parintii baietelului mancat de caini, Ionut Anghel, a ramas fara banii gasiti in conturi, 90.000 de euro. Andreea si Valentin Anghel au depus contestatie la Judecatoria Sectorului 1 si spera sa isi recupereze banii. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal D

Un nou episod al serialului „Meryem” va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune