Tatăl lui Jador, despre despărțirea artistului de Georgiana: "Îmi cunosc bine fiul. Poate nici el nu știe cât de bine îl cunosc părinții"

Tatăl cântărețului nu crede prea mult în despărțirea fiului său de Georgiana Elisei.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

De când a cunoscut notorietatea, Jador s-a bucurat de atenția a tot mai multe admiratoare, care nu s-au sfiit să îi declare dragostea. Totuși, singura la care s-a întors mereu a fost Georgiana, fata de care s-a îndrăgostit acum 5 ani și pe care nu a putut să o uite, până în prezent.

Deși a anunțat recent că s-a despărțit din nou de ea, tatăl manelistului nu crede prea mult în această ruptură a relației lor, ci dimpotrivă, spune că își cunoaște foarte bine fiul.

Citeste si: Jador, concert cu scandal și victime! Fostul iubit al Anei Mocanu a ajuns de urgență la spital în urma încăierărilor: „Am fost călcat pe cap, sunt desfigurat”

Tatăl lui Jador: "Nu cred că poate fi vorba de un capitol închis"

Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador, consideră că la despărțirea artistului de Georgiana a contribuit, în mare parte, faptul că tânărul a devenit celebru. Cu toate acestea, bărbatul nu crede într-o separare definitivă între cei doi foști iubiți și spune că își cunoaște fiul mai bine decât oricine: "La tinerețe, și poate nu numai, că în viață tot înveți, certurile sunt la ordinea zilei.

Azi, Jador al meu poate fi cu Ioana, mâine cu Georgiana, poimâine cu Mădălina. Într-un fel e normal. Mai ales, vor sau nu fetele din viața lui, el a devenit o vedetă. Iar chestia asta pare să aducă și lucruri bune, și lucruri rele!

Tatăl lui Jador nu crede în despărțirea definitivă a artistului de Georgiana

Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Am citit și eu ce s-a scris prin presă. Dar îmi cunosc bine fiul. Poate nici el nu știe cât de bine îl cunosc părinții. De aceea nu cred că poate fi vorba despre un capitol închis. Câte lucruri nu se spun la tinerețe, la gelozie, și mai apoi sunt date uitării, să fim noi sănătoși!", a declarat Romeo Dumitrache, pentru Impact.ro.

Jador s-a îndrăgostit de Georgiana acum 5 ani, iar de atunci nu a mai putut să o uite

Jador și Georgiana

[Sursa foto: Captură video]

"Nu-l voi forța să facă alegerea cea mare"

Cât despre momentul în care fiul lui se va căsători, Romeo Dumitrache a declarat că Jador i-a mărturisit că nu se simte pregătit pentru această etapă din viața lui, chiar dacă recent a recunoscut că își dorește să aibă copii: "Asta ar fi o surpriză de zile mari. Aceea ca Jador să mă facă bunic, deși am nepoți și din partea celorlalți copii ai noștri.

Citeste si: Gestul făcut de Jador, care o s-o enerveze la maxim pe mama lui: ”O să mă omoare”

Când am discutat ultima dată cu Jador pe tema asta, mi-a spus că se simte încă foarte tânăr, poate chiar necopt. Și că vrea să se mai alinte, să mai guste din bucuriile vieții. Așa că nu-l voi forța să facă alegerea cea mare. Când va sosi timpul, va ști și ne va anunța și pe noi, părinții săi, despre noul capitol al vieții sale!", a mai spus tatăl lui Jador, pentru sursa amintită.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies