Tatăl lui Răzvan Ciobanu, prima declarație după moartea fiului său! E incredibil ce le-a spus anchetatorilor

Tatăl lui Răzvan Ciobanu nu a avut până acum o reacție legată de tragica moarte a fiului său, însă el le-a dat o declarație oamenilor legii.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Tatăl lui Răzvan Ciobanu le-a declarat polițiștilor că fiul lui se îndrepta spre Vâlcea, dar respectivul drum nu ducea spre localitatea amintită. 

Ulterior, un alt membru al familiei a dezvăluit că Răzvan Ciobanu își anunțase familia că pleacă spre Vâlcea.

Era plecat de trei zile. Ne-a spus că pleacă la Vâlcea. Ne-a mințit! Acum aflăm că, de fapt, a mers la un festival de muzică, în Mamaia, pentru că avea la mână o brățară cu însemnele evenimentului când a fost găsit mort”, a declarat un membru al familiei lui Răzvan Ciobanu, citat de Cancan.

Cumplita tragedie în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în această dimineață a șocat pe toată lumea. Fanii, admiratorii, colegii de breaslă și familia sunt îndoliați și regretă trecerea în neființă a celebrului creator de modă. Moartea lui este în continuare învăluită în mister, întrucât nu se cunoaște exact ce a cauzat accidentul și dacă de vină a fost oboseala, viteza sau și-a dorit să-și pună capăt zilelor, așa cum s-a speculat în presă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate