Tatăl lui Ștefan Stan nu i-a dat nicio șansă! I-a spus-o în față, înainte ca artistul să plece în America: „O să ajungi un pușcăriaș”

Ștefan Stan a vorbit despre ce se întâmpla în spatele ușilor închise ale familiei sale. Cum a încercat tatăl lui să-i frângă aripile, înainte de a pleca în America?

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

A îndurat multe greutăți, însă, cel mai mult l-au durut bătăile pe care el și mama lui le îndurau din partea concubinului ei. Ștefan Stan a povestit că înainte de plecarea sa în America, s-a întâlnit cu tatăl lui, care nu i-a urat „succes”, așa cum ar face-o orice părinte, ci a încercat să-l descurajeze, spunându-i că niciodată nu va fi la fel de bun precum copiii lui biologici. Bărbatul

a încercat să-i frângă aripile lui Ștefan Stan, ba chiar i-a spus că dacă pleacă, cel mai probabil va ajunge „un pușcăriaș”. 

„După ce s-a rupt mâța între ei doi, au rămas despărțiși pe veci. Eu am început să plec din țară și el mi-a spus:<< La ce te apuci să pleci tu din țară și la ce te apucă să faci tu ceva? O să ajungi un pușcăriaș. Nu poți să faci nimic în viața asta>>. Și i-am spus: <<Văd eu ce fac>>”, a povestit Ștefan Stan în emisiunea lui Mihai Ghiță. 

Ștefan Stan a încercat să-și împace părinții, după ce s-a întors din America 

Citeste si: Soția lui Ștefan Stan s-a confruntat cu probleme serioase la naștere. Artistul a crezut că Simona nu va putea supraviețui: "Am trăit cu impresia asta, nu exagerez cu nimic"

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

O zi au rezistat mama și tatăl lui sub același acoperiș. Mai exact, doar câteva ore. Femeia s-a întors la el, la sfaturile lui Ștefan Stan și a primit același tratament ca de fiecare dată.

A fost umilită și bătută de către partenerul ei, pentru că a încercat să-și pregătească ceva de mâncare, astfel că a făcut cale întoarsă acasă. 

Citeste si: Ștefan Stan, la un pas să izbucnească în lacrimi! Artistul a vorbit despre bătăile pe care le îndura cea care i-a dat viață: „Eu, neștiind că e mama, strigam: Dă-i tată, dă-i”

„Când am venit din America am încercat să-i împac.

Aveam 30 de ani, cred. Să stea la bătrânețe împreună, să se uite la televizor, să treacă timpul. Mă gândeam că, poate, s-a schimbat. La vremea aia stătea cu fratele meu. Și mama a zis: <<Vreau să-l aud pe el zicând asta>>.

S-a dus mama la el, eu eram fericit că am rămas singur în casă. Și m-a sunat mama la 1 noaptea, să vin urgent să o iau. N-am mai apucat să mă îmbrac, ea era deja în fața scări și se văita că o doare. Știa că dacă nu ma bagă în casă se întâmplă rău. Am ani de box în spate, sunt foarte recalcitrant și nu mă dau în spate de la nimic. A închis ușa și mi-a zis: Iar m-a bătut, nu mai vreau să aud de el, vreau să-mi trăiesc bătrânețile singură.

Mi-a povestit că s-a dus la frigider la 11 noaptea și a vrut să-și facă un sandviș și a venit Tatăl meu și a zis: Ce faci, ai venit să furi mâncarea. A luat-o la niște castane și i-a dat un picior în piept”, a mai spus el la „În oglindă”. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV! Ștefan Stan, noi declarații despre starea de sănătate a soției lui, după ce a fost luată cu ambulanța din fața casei: "O să fie ok"

EXCLUSIV! Ștefan Stan, primele declarații despre starea soției sale, Simona: "Suntem în drum spre spital. Soția mea nu e bine"

EXCLUSIV! Ștefan Stan, cel mai împlinit tătic! Cum e viața cu doi copii: "S-a umplut casa de fericire"

4 zodii vor avea de luat decizii grele mâine. Astrele sunt alături de ei

Anunțul CUMPLIT despre Florin Busuioc. Ce s-a întâmplat cu prezentatorul PRO TV

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Cum scapi de amenda pentru parcare în București. Ce trebuie să știi

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies