Vedete

Tatal Madalinei Manole, dezvaluirile care schimba tot: "Nimeni nu se omoara de fericire"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Tatal Madalinei Manole, dezvaluirile care schimba tot: "Nimeni nu se omoara de fericire"icon photo
 
La opt ani de la moarte indragitei Madalina Manole, tatal sau nu isi gaseste linistea. Ion Manole a mers la mormantul fiicei si i-a adus un buchet de flori. 
 
Ion Manole sufera pentru ca nu isi poate vedea nepotul si il acuza in continuare pe fostul ginere de moartea fiicei sale. 
 
„Unde este nepotul meu? Nu are curajul sa vina aici, dupa 8 ani, la mormantul mamei sale? Nu are curajul sa-si vada bunicul? Ca pe bunica a terminat-o...e dincolo, in mormant...Ma asteptam sa ne intalnim aici, sa ne impacam, ca eu cu copilul nu am nimic.
 
 
De cine ii e frica? Ii e frica de ce a facut...pentru ca sunt niste legi foarte clare, nimeni nu se omoara de fericire, nimeni nu moare de fericire” a spus Ion Manole. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asaicon photo

Stiri

Dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume! Un roman din Anglia a explicat de ce a inregistrat compania asa

Romanii sunt inventivi, asa ca dupa numerele de inmatriculare obscene a aparut firma cu acelasi nume, care apartine unui roman stabilit in Anglia.

Titlu secțiune