Vedete

Tatal Madalinei Manole, dezvaluirile care schimba tot: "Nimeni nu se omoara de fericire"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Tatal Madalinei Manole, dezvaluirile care schimba tot: "Nimeni nu se omoara de fericire"icon photo
 
La opt ani de la moarte indragitei Madalina Manole, tatal sau nu isi gaseste linistea. Ion Manole a mers la mormantul fiicei si i-a adus un buchet de flori. 
 
Ion Manole sufera pentru ca nu isi poate vedea nepotul si il acuza in continuare pe fostul ginere de moartea fiicei sale. 
 
„Unde este nepotul meu? Nu are curajul sa vina aici, dupa 8 ani, la mormantul mamei sale? Nu are curajul sa-si vada bunicul? Ca pe bunica a terminat-o...e dincolo, in mormant...Ma asteptam sa ne intalnim aici, sa ne impacam, ca eu cu copilul nu am nimic.
 
 
De cine ii e frica? Ii e frica de ce a facut...pentru ca sunt niste legi foarte clare, nimeni nu se omoara de fericire, nimeni nu moare de fericire” a spus Ion Manole. 
Nu scapă de operaţie! Simona Halep a renunţat la Turneul Campioanelor şi va suferi o intervenţie medicală EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon! Ce au pus în joc: "Giani, să nu mă dezamăgeşti"icon video

Vedete

Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon! Ce au pus în joc: "Giani, să nu mă dezamăgeşti"

Prezentatorii FanArena, Vladimir Drăghia şi Ilinca Vandici, au pus pariu pe evoluţia Faimoşilor la Exatlon.

Titlu secțiune