Tatăl Madălinei Manole, momente cumplite înainte de a se stinge din viață! Nu îi ajungeau banii nici de medicamente

Ion Manole, tatăl regretatei Mădălinei Manole, s-a stins din viață într-o sărăcie lucie! Bărbatul avea o pensie foarte mică!

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu


In articol:

Ion Manole
Tatăl Mădălinei Manole

Tatăl Mădălinei Manole s-a stins din viață ieri, 9 septembrie, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Bărbatul era în stare gravă încă de săptămâna trecută, iar ieri a suferit și un atac cardio-respirator. Starea de sănătate s-a înrăutățit pe zi ce trece, iar în cele din urmă a pierdut lupta cu viața. 

Citeste si: Ultimele cuvinte ale tatălui Madălinei Manole. Până în ultima clipă, Ion Manole a vorbit despre fiica lui: „Pe fata mea o...”

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Tatăl Mădălinei Manole a murit! Bărbatul era infectat cu coronavirus, iar azi intrase în comă!

Citeste si: Tatăl Mădălinei Manole, infectat cu coronavirus, trece prin momente cumplite: ”Dacă în 48 de ore nu-și revine, nu sunt șanse”

Ion Manole, momente cumplite înainte de moarte

Tatăl Mădălinei Manole a trecut prin momente dificile în ultimii ani din viață. În anul 2014, acesta a suferit un atac cerebral sever, iar trei ani mai târziu, soția acestuia s-a stins din viață. În ultima perioadă, Ion Manole era ajutat de băiatul lui, Marian, pentru că toții bani din pensie îi dădea pe medicamente. El încasa o pensie lunară de 1.200 de lei, iar singurul ajutor pe care îl avea era doar din partea băiatului său. 

Ion Manole
Ion Manole

“Dacă nu erau fiul și nora, murea de foame. Ei l-au ajutat. Marian îl schimba, nora îi aducea mancare și făcea curat. Au fost acolo pentru el. Avea o pensie infimă, trăia vai de capul lui. Cât a trăit Mădălina, i-a ajutat ea cu de toate, nu le lipsea nimic, era foarte legată de ei. După ce s-a stins ea, părinții s-au îmbolnăvit la numai câteva luni de la atâta suferință. În ultimele luni ajunsese o legumă, se chinuia și suferea tare mult. Deși sună crunt, poate că e mai bine că s-a dus și și-a găsit liniștea”, a declarat un apropiat al familiei, pentru impact.ro.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Tatăl Mădălinei Manole, infectat cu coronavirus! Bărbatul este internat la ATI

Tatăl Mădălinei Manole a murit! Bărbatul era infectat cu coronavirus, iar azi intrase în comă!

Cel mai mare regret al lui Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole: nu și-a văzut nepotul

Tatal Madalinei Manole a aflat de la televizor ca fiica lui a murit: "Eram in pat, am vazut ca a murit, nu stiam cum sa-i spun sotiei"

La ce oră se deschid oficial secțiile de votare pentru Alegerile Locale

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies