Tatăl Vioricăi Dăncilă locuieşte într-un ghetou de la marginea Ploieştiului: „E cel mai mizerabil cămin social din oraş!”

S-a dezvăluit că tatăl Vioricăi Dăncilă locuieşte într-un ghetou. Filimon Nica stă în Mimiu, cel mai insalubru cartier din Ploieşti.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Ziariştii de la recorder.ro au scris că tatăl Vioricăi Dăncilă locuieşte într-un ghetou din Ploieşti. Aceştia au realizat un reportaj în oraşul în care actualul premier s-a mutat de la Roşiori de Vede, cu părinţii, pe vremea când era copil. Viorica Nica, după numele de fată, a făcut liceul în Ploieşti şi a absolvit apoi Institutul de Petrol şi Gaze, din acelaşi oraş.

Tatăl Vioricăi Dăncilă locuieşte într-un ghetou. Părinţii premierului sunt divorţaţi

Ulterior, părinţii ei au divorţat. Mama Vioricăi Dăncilă a locuit într-un apartament pe care i l-a dat fiicei sale, conform declaraţiei de avere, în timp ce tatăl premierului şi-a pierdut urma. Ziariştii locali de la ziarul Incomod au mers pe urma dezvăluirii celor de la recorder.ro şi au descoperit unde stă tatăl Vioricăi Dăncilă. “Tatăl prim-ministrului Viorica Dăncilă locuieşte în cel mai mizerabil cămin social din Ploieşti!”, au titrat aceştia.

Citeşte continuarea pe Ştirile Kanal D

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate