Tavi Clonda s-a certat cu Gabriela Cristea! Vezi de ce s-a enervat solistul! "Mă ia din somn"

Tavi Clonda s-a certat cu Gabriela Cristea! Vezi de ce s-a enervat solistul!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Gabriela Cristea a devenit, în urmă cu două săptămâni, mamă de fetiţă, pentru a doua oară. Vedeta a născut prin cezariană după o sarcină uşoară care i-a permis să-şi desfăşoare, în voie, activităţile preferate.

Citeste si: Moment incredibil în cuplul Cristina Şişcanu-Mădălin Ionescu! Jurnalista a făcut o criză de gelozie neaşteptată! Vezi de ce! "M-am simţit penibil!"

fara descriere

Ei bine, lesne de înţeles că vedeta este extrem de fericită şi împlinită, la fel şi soţul ei, Tavi Clonda. Solistul are rolul plin de satisfacţii, dar şi foarte greu de cap al familiei şi în orice moment este dispus să facă tot ce trebuie să-şi răsfeţe "regina" si "prinţesele" Victoria Margot şi Iris.

Tavi Clonda s-a certat cu Gabriela Cristea! "Se mai enervează omul!"

Câteodată însă, ca orice bărbat, Tavi se mai enervează şi protestează puţin după ce ascultă directiva partenerei de viaţă. În emisiunea Cristina Şişcanu Show, cântăreţul i-a povestit soţiei lui Mădălin Ionescu despre ultima discuţie mai aprinsă cu Gabriela Cristea.

Citeste si: Gabriela Cristea și-a scos ambele fetițe la plimbare. Cum arată prezentatoarea TV la două săptămâni de la naștere

fara descriere

"Eu sunt un soţ şi un tată responsabil, dar câteodată mă ia Gabi din somn şi mă ceartă. Zice "iubire, nu i-ai dat siropelul fetiţei, ai uitat să faci aia şi cealaltă". Eu sunt somnoros şi mai vreau să dorm, iar ea vorbeşte lângă mine. Evident că Gabi are dreptate, dar ştiţi cum e, se mai enervează omul. Eu bodogăn puţin şi îmi trece", a declarat Tavi Colnda.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate