Tavi Colen, in lacrimi! La doar cateva zile de la moartea tatalui, el a urcat pe scena si a plans la una dintre melodiile dedicate parintilor

Tavi Colen si-a pierdut saptamana trecuta tatal, dupa ce barbatul s-a luptat in ultima perioada a vietii cu mari probleme cardiace.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere“Tata era bolnav de cativa ani buni! Avea probleme cardiace foarte mari si de aici a inceput tot calvarul! Afectiunile de la inima au dus la bolile la ficat, care, intr-un final, i-au fost fatale! Mai mult, a suferit si un atac cerebral, care l-a pus la pat definit la pat. De doua luni nu s-a mai ridicat in picioare, suferea enorm! De aceea, poate, acum, ca a murit, este mai bine. Nu mai are durerile alea teribile! Noi ne asteptam la aceasta tragedie de la o ora la alta, insa este greu de acceptat ca parintele tau sa nu fie cu tine de acum incolo. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace”, a declarat Tavi, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. (cu ce femeie a fost surprins Tavi Colen de paparazzii)

Totusi, la cateva zile dupa disparitia parintelui sau, cantaretul a urcat pe scena. Surse apropiate lui sustin ca acesta a tinut, de Craciun, un super show la munte, alaturi de trupa sa. “Tavi a cantat la un hotel de patru stele din Sinaia si a avut puterea sa nu arate publicului ce durere era in sufletul lui! Cu toate acestea, la una dintre melodiile sale de suflet, dedicate parintilor, artistului i-au dat lacrimile! Era clar ca isi amintea de tatal sau, plecat din lumea aceata mult prea devreme”, au dezvaluit persoane de la fata locului.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate