Taxa importantă din România care ar putea să dispară anul viitor! Decizia aparține deputaților

A fost adoptat un proiect de lege care anulează o taxă importantă pentru români! Despre ce este vorba!

Ce taxă importantă din România ar putea să dispară anul viitor!
Ce taxă importantă din România ar putea să dispară anul viitor! [Sursa foto: Captură Video]
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Vești bune pentru români! Există un proiect de lege, care vizează anularea taxei de pod de la Dunăre care se plăteşte la Feteşti (A2) sau Vadu Oii, și care a ajuns în Camera Deputaţilor, cameră decizională. Este o taxă importantă pentru români, care ar putea fi anulata începând de anul viitor, însă decizia aparține deputaților.

Proiectul a fost adoptat de Comisia pentru Transport şi Infrastructură din Camera Deputaţilor, fiind inițiat de trei ani. Se pare că această taxă este considerată discriminatorie, mai ales de locuitorii judeţelor Constanţa şi Tulcea, dar şi de operatorii economici.

Am dat aviz pozitiv pentru acest act normativ, deoarece dobrogenii care trec peste podurile Cernavodă – Feteşti şi Vadu Oii-Giurgeni plătesc o taxă suplimentară, care a fost instituită doar din raţiuni pur financiare. Această suprataxare nu reprezintă altceva decât o dublă taxare a celor care plătesc deja rovinieta”, transmite deputatul Marian Cruşoveanu (PNL).

Citeste si: Veste proastă pentru milioane de angajați români. Decizia neașteptată luată de Guvern

Anulatarea taxei va fi instituită de cu anul viitor, pentru a nu afecta bugetul de investiţii şi reparaţii, instituit de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Citeste si: O batrana, in ultimele clipe ale vietii, i-a spus preotului: „La inmormantare, vreau sa mi se puna in mana o lingurita!” Parintele a amutit cand a aflat motivul- bzi.ro

„Din raţiuni pragmatice, continuarea investiţiilor în infrastructura rutieră este prioritară pentruRomânia, pentru că astfel putem da o şansă la dezvoltare ţării noastre. Din acest motiv, anularea taxei, începând cu anul viitor, este un mod corect de a ţine cont de toţi factorii implicaţi”, a mai spus deputatul liberal de Constanţa.

„FĂRA TAXĂ pe podurile dunărene!

ℹ O veste extraordinară pentru toți locuitorii Dobrogei, în special pentru conducătorii auto. În cadrul Comisiei pentru Transport și Infrastructură, din Camera Deputaților, am adoptat proiectul de lege care prevede anularea taxei de pod.

‼ Proiectul de lege, inițiat de colegul meu, #BogdanHuțucă, în urmă cu aproape 3 ani, devine, într-un final, realitate, astfel că această taxă discriminatorie față de conducătorii auto și mai ales față de agenții economici /transportatori va fi eliminată.

✅ Alături de colegii din comisie, am dat aviz pozitiv pentru acest act normativ, deoarece dobrogenii care trec peste podurile Cernavodă – Fetești și Vadu Oii-Giurgeni plătesc o taxă suplimentară, care a fost instituită doar din rațiuni pur financiare. Această suprataxare nu reprezintă altceva decât o dublă taxare a celor care plătesc deja rovinieta.

↗ Prin anularea acesteia, instituim o stare de normalitate, iar alături de colegii mei din #PNL, ne ținem de cuvânt față de ceea ce am promis: fără taxă pe podurile dunărene! Mai mult, prin adoptarea acestui proiect de lege, reparăm o nedreptate făcută dobrogenilor.

➡ Este de menționat faptul că, pentru a nu afecta bugetul de investiții și reparații, instituit de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, am susținut, în cadrul comisiei, ca anularea taxei să fie aplicată, începând cu anul viitor. Din rațiuni pragmatice, continuarea investițiilor în infrastructura rutieră este prioritară #pentruRomânia, pentru că astfel putem da o șansă la dezvoltare țării noastre. Din acest motiv, anularea taxei, începând cu anul viitor, este un mod corect de a ține cont de toți factorii implicați”, este postarea făcută de Marian Cruşoveanu.

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un cerșetor cu dizabilități a rămas fără banii primiți de la oameni, după ce Poliția i-a confiscat. Reacțiile dure ale internauților: ”Se vede clar că nu poate munci”

EURO 2020. UEFA taxează Ungaria, după ce suporterii maghiari l-au jignit pe Cristiano Ronaldo

Evaluarea Națională 2021. Proba la Limba și literatura română, susținută azi, 22 iunie. Ce subiecte au picat la examen

5 zodii vor avea bani mulți începand de săptămâna următoare!

Alertă meteo ANM Cod Roșu! Vine urgia în România în următoarele ore. Va fi prăpăd cu furtuni și vijelii puternice

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Manevrele meschine COVID-19. Cum se fură bani de la familiile pacienților infectați

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies