Te costă mai puțin de un dolar să scapi de COVID-19. Și totuși, numărul infectărilor crește...

Un vaccin împotriva COVID-19 nu a fost, până acum, descoperit. Din acest motiv, specialiștii au căutat o alternativă. Și se pare că au găsit-o.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Te costă mai puțin de un dolar să scapi de COVID-19. Și totuși, numărul infectărilor crește...
Te costă mai puțin de un dolar să scapi de COVID-19. Și totuși, numărul infectărilor crește...


In articol:

Din fericire, medicamentele contra COVID-19 nu costă mult, iar unul dintre ele ar putea fi folosit de la prețuri mai mici de un dolar, conform unui studiu publicat în Jurnalul Eradicării Virusurilor.

Hidroxiclorochina şi remdesivirul sunt doar două dintre medicamentele ce fac obiectul studiilor clinice. În următoarele trei luni, ar urma să primim rezultatele mai multor tratamente contra COVID-19, realizate cu nouă medicamente aflate deja pe piață.

Tratament COVID-19, disponibil pe tot globul

Tratamentele ar urma să fie disponibile pe tot globul, iar unul ar costa între 1 și 29 de dolari.

“Avem urgentă nevoie de acces în întreaga lume la tratamente antivirale eficiente, pentru a da stopa epidemia în următoarele 18 luni, până când va fi produs un vaccin.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: Interlopul Lucian Boncu din Timișoara, plan malefic pentru a teroriza orașul! A fost înregistrat când spunea ce își dorește: ”Omori 50-100 de oameni”

Citeste si: Este totuși cineva bucuros de epidemia de COVID-19! Manelistul Nicolae Guță a rezolvat datorită coronavirusului o problemă... fierbinte

Citeste si: Cum se contestă o amendă pentru COVID-19? Un avocat te învață ce să faci dacă te consideri o victimă a abuzurilor polițiștilor

Citeste si: A murit chirurgul Dan Gogâlniceanu. Lumea medicală din România este în doliu chiar în mijlocul pandemiei.

Citeste si: STUDIU. Votanții PSD, cei care mai cred în Biserică. Cine e numărul 1 în România

Ştim deja cum să producem în masă şi să distribuim medicamente low-cost, pentru tratamentul HIV, al tuberzulozei şi malariei.

Este momentul să multiplicăm aceste poveşti de succes pentru coronavirus, dar de data aceasta mult mai rapid”, a declarat Andrew Hill, cercetător în farmacologie la Universitatea Liverpool, potrivit a1.ro.

Preţurile estimate de cercetători

Clorochină-0.30$
Hidroxiclorochină – 1$
Azitromicină – 1.40$
Lopinavir/Ritonavir – 4$
Sofosbuvir/Daclatasvir – 5$
Remdesivir – 9$
Faviparavir – 20$
Pirfenidonă – 31$
Tocilizumab – încă nu a fost anunțat


Citește și:

Gabriela Firea a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea alegerilor locale! Florin Pandele l-a sunat pe Ludovic Orban! "Această politică este murdară!"

Bilanț Covid-19, 29 septembrie! Peste 1.000 de cazuri noi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

Gabriela Firea, mesaj dur pentru Nicușor Dan după ce a câștigat alegerile locale! "Primarul general ales spune că..."

Polițiști, amenințați cu bătaia și jigniți de un grup de scandalagii beți. Imagini șocante din seara alegerilor locale 2020

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri în premieră, după ce a pierdut alegerile la sectorul 1! ”Dan Tudorache e un tip rigid și speriat, Clotilde Armand nu știe administrație publică”...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies