Teapa colosala! Adina de la Heaven a dat 80 de mii de euro pe "cotetul" asta! Casa ei de vis arata HORROR!

Desi si-au dorit sa se mute definitiv aproape de Bucuresti, cumparandu-si o proprietate pe raza comunei Berceni, jud. Ilfov, parintii membrelor Trupei Heaven au constatat ca au fost escrocati de doua persoane (sot si sotie) ce s-au dovedit a fi ‘‘samsari’’ de case. ##VIDEO194750##

Autor: V.P.

##VIDEO194760##

"Casa nu are fundatie, are doar 35 de centimetri, dar fara armatura. Aceasta casa poate sa pice oricand, nici nu trebuie sa fie un cutremur! Cel care a vandut-o este un tepar, nu nu samsar! Plafonul este facut din sarma de Buzau. Familia mea era in pericol. Aici nu e vorba de bani", au declarat surorile Postelnicu la WOWbiz.

"Actele au fost verificate la notariat, ni s-a spus ca sunt ok, asa ca am cumparat vila.

Acoperisul a cazut intre timp, noi acum putea vedea soarele", au mai spus ele la Kanal D.

"Eu nu vreau sa plang ca am luat o teapa! Sa imi dea Dumnezeu sanatate si voi face la loc banii pe care i-am dat", a mai precizat Adina.

"Am solicitat ca proprietarii actuali sa restituie casa, iar sotii Marcus sa dea banii inapoi. Din capul locului aceasta varianta a fost exclusa de domnul care a vandut-o. A doua varianta a fost sa se primeasca despagubirea refacerea, reconstructiei casei. La aceasta varianta nu am primit niciun raspuns", a declarat si avocata familiei Postelnicu, Anca Bogdan, la WOWbiz.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

##VIDEO194761##

"Parintii mei au aproape 60 de ani.

Tata putea sa moara, e cardiac, s-a albit la fata cand a aflat, am crezut ca o sa-l pierdem atunci. Pentru asta eu o sa ma lupt pana la final, nu o sa renunt", a spus Adina.

 

Practic, acestia au achizitionat un imobil (casa si teren) in cursul lunii dec. 2012 in care nu mai trebuiau facute finisaje decat in zona bailor, la bucatarie, precum si la reteaua electrica si termica.

La cca. 3 luni de zile, noii proprietari au constatat ca in zona de parter, sub parchet exista un put nesigilat si adanc de vreo 10 metri, structura de rezistenta a casei lipseste cu desavarsire (nu exista fundatie, nu exista armare in zona de grinzi, stalpi si planseu), iar acoperisul nu are nici un fel de sistem de ancorare si izolare. In termeni tehnici, constructia este in pericol iminent de prabusire.

Noii proprietari au fost victime sigure, intrucat vanzatorii au prezentat notarului, la momentul incheierii tranzactiei, un set de inscrisuri care ii indicau drept proprietari veridici atat ai terenului, cat si ai casei. In privinta casei a fost prezentata si o “autorizatie de construire nr. 119/2011”, care ulterior s-a dovedit a fi o autorizatie de finalizare lucrari. Or, potrivit dispozitiilor Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, autorizatia de prelungire lucrari nu se elibereaza decat daca exista o autorizatie de construire propriu-zisa.

Surprizele au fost si mai mari, cand actualii proprietari au fost informati de catre Primaria com. Berceni prin adresa nr. 2095/30.03.2013, ca niciodata imobilul in discutie nu a figurat la adresa indicata in actele de proprietate prezentate de vanzatori (si intabulate la OCPI Ilfov), intrucat pana in anul 2009 Comuna Berceni nu a avut nomenclator stradal. Ca atare, acest imobil nu putea sa figureze pe str. Tudor Vladimirescu nr. 214.

In conditiile in care, la acest moment, exista suspiciuni mari in ceea ce priveste continutul actelor de proprietate prezentate de catre fostii “detinatori” ai imobilului, familia Postelnicu a cerut concursul instantelor penale si civile, singurele in masura sa se pronunte cu privire la dimensiunile prejudiciului suferit si la natura faptelor penale incriminate.

Adina de la Heaven si-a lansat proiectul solo. Cantareata a scos piesa "Lipsa ta".

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Greșeala de pe bancnota de 20 de lei cu chipul Ecaterinei Teodoroiu! „E greșit, dar nu e un dezastru”

Închiderea granițelor nu este o soluție împotriva tulpinii Omicron, este avertismentul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii

Un virusolog italian face praf România din cauza ratei mici de vaccinare anti-COVID: „Și atunci care este alternativa la vaccinare, să nu faci nimic? Dacă da, zboară în România!”

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

BOMBA ANULUI de la PFIZER! S-a aflat ce vrea să facă, de fapt: Mai durează UN PIC!

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Efectele neștiute ale celui mai popular analgezic din lume. Afectează comportamentul oamenilor!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies