Tensiuni în echipa Războinicilor! Nicoleta Luncă a avut un conflict cu Alex Stoica!

Nicoleta Luncă s-a supărat pe Alex Stoica. Războinica a mărturisit ce a deranjat-o în emisiunea Exatlon din 25 martie. Alex Stoica și-a spus și el punctul de vedere.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

"O micuță ieșire m-a deranjat", a spus Nicoleta Luncă, nedorind să intre mai mult în detalii. 

"Noi am discutat pe această temă, s-a rezolvat, ei au vorbit. A fost strict pe conflictul de ieri, legat de afirmația lui Andrei despre Alex, ca fiind cel mai slab jucător din echipa noastră. Am discutat pe această temă, s-a clarificat și cred că nu mai este nimic de zis", a precizat Iulia Aradi.

"S-a clarificat, bine, nu s-a clarificat 100%, mai trebuie să discutăm. Nicoleta a vrut să ne ia apărarea, ea a încercat să îmi ia apărarea, i-am spus că am considerat că a fost o discuție inutilă pentru că nu pot eu să spun despre el orice (n.r. - despre Andrei) și el nu.

Ea s-a simțit lipsită de apărare din partea mea, că nu am susținut-o suficient și mai mult ca sigur de asta s-a supărat. Ca să termin cu o glumă, s-au acumulat și anumite tensiuni fiindcă ieri a fost prima dată când am pierdut vila a 11-a oară", a spus Alex Stoica.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: