Teo și Bursucu, în ipostaze inedite! Cei doi îndrăgiți prezentatori au făcut un adevărat spectacol la filmările pentru promo-ul noului sezon “Teo Show”, care începe luni, la 15:00, la Kanal D

Nu ratați noul sezon „Teo Show” care începe luni, 23 august, de la ora 15:00, doar pe Kanal D!

Autor: Madalina Kovacs

Teo Trandafir și Bursucu au fost, zilele trecute, protagoniștii unei filmări în care distractia a fost cuvântul de ordine. Gazdele celei mai îndrăgite emisiuni de divertisment, “Teo Show”, al carei nou sezon începe luni, 23 august, la ora 15:00, la Kanal D, au facut un adevărat spectacol la filmarile pentru promo-ul care anunță revenirea în casele milioanelor de telespectatori.   

Teo Trandafir și Bursucu s-au aflat în ipostaze unice, cele două vedete <transpunându-se>, plini de energie și umor, în personaje unice. Au intrat în pielea lui Charlie Chaplin, s-au metamorfozat în magicieni, dar și în oameni de știință puși pe experimente “năucitoare”.

Filmările realizate într-un decor alb-negru, clasic și minimalist totodată, au fost colorate de replicile spumoase ale celor două îndrăgite vedete. 

Imaginile din culisele realizării promo-ului ce anunță noul sezon “Teo Show” le puteti descoperi în galeria foto atașată.

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

De luni, 23 august, de la  ora 15:00, Teo Trandafir și Bursucu își invită fanii în fața micilor ecrane, într-un platou nou-nouț, inundat de lumină și voie bună, gata să primească invitații si să ne facă zilele mai frumoase și pline de optimism, cu umorul lor inconfundabil.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies