Teo Trandafir a vorbit pentru prima dată despre căsătorie. Dezvăluiri neaşteptate

Teo Trandafir este o femeie fericită. Vedeta are o fetiţă superbă, Maia, dar nu simte nevoia să se căsătorească din nou.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Teo a vorbit prima oară deschis despre căsătorie, mărturisind că nu este pentru ea mariajul.

„La altar la 50 de ani? Mi-am dat seama că eu nu pot sta mărita­tă. E vina mea. Eu înţeleg o relaţie de lungă durată, înţeleg angajament, loialitate, chiar şi logodnă în faţa lui Dumnezeu…(…). Nu. Eu nu mă pricep la asta. Când mă trezesc dimineaţa şi văd lângă mine acelaşi om pe care l-am văzut zi de zi în ultimele luni… panică! Ce-am făcut, cum scap eu de-aici?”, a spus Teo într-un interviu pentru Ok! Magazine.

Teo Trandafir a trecut în urmă cu şase ani prin al doilea divorţ. La sfârşitul lui 2012, ea a divorţat de fostul rugbist Constantin Iosef, mariajul lor rezistând doar câteva luni. Cei doi s-au căsătorit pe 2 iunie 2012, în ziua în care Teo a împlinit 44 de ani.

Vedeta Kanal D a mărturisit că nu şi-a dorit niciodată copii, însă Maia a fost un dar de la Dumnezeu.

„Nu! Eu nu mi-am dorit copii niciodată. Eu nu sunt făcută să fiu mamă. Dar Maia a fost de la Doamne-Doamne trimisă foarte clar, cu adresă, cu tot. N-am avut ce să fac. Cum să abandonezi un copil nou-născut? Nu aveam cum să zic „Nu“. M-am trezit la 36 de ani cu toată viaţa dată peste cap, cu un copil care răcnea, cu mine care nu eram pregătită pentru aşa ceva. Am plecat la serviciu dimineaţa şi m-am întors seara acasă cu un copil nou-născut. N-a fost bine. M-am speriat îngrozitor”, a mai declarat Teo.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate