Teo Trandafir, amintiri din comunism, în prima ediție a noului sezon “Vrei sa fii milionar?” Debutul noului sezon, astăzi, la ora 23:00, la Kanal D!

Astăzi, la ora 23:00, la Kanal D, va debuta noul sezon al emisiunii “Vrei sa fii milionar?”, cel mai popular concurs televizat de cultură generală din lume.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii de la Kanal D, îl va avea în față pe unul dintre concurenții primei ediții, alături de care va depăna amintiri fabuloase din comunism.

“Când eram mici, ne uitam cu părinții, la transmisiunea de la Olimpiadele de Iarna. A fost frumos, țin minte și acum cum era; era frig, aveam un televizor alb-negru, Opera H2, așa se numea. Avea un transformator care se ardea și era reparat cu oja mamei”, povestește concurentul. 

“Și Lampa PCL 500, de care știm cu toții! Fiecare aveam câte un vecin care se pricepea la asta, în a-l repara. Erau ”ministii” cumva”, adaugă Teo.

Citeste si: Ce i-a spus soția unuia dintre concurenții primei ediții “Vrei să fii milionar?”, înainte de a intra în concurs? Premiera sezonului, luni, 20 mai, la ora 23:00, la Kanal D

Citeste si: Anunţul despre emisiunea Vrei să fii milionar?

Citeste si: Maia, fiica lui Teo Trandafir a împlinit ieri 15 ani! Vedeta Kanal D, mesaj emoţionant: "Vestea bună e că e minunat să ai copii, vestea proastă e că..."

Ce anume i-a făcut să ajungă la astfel de rememorari aflați urmărind un nou sezon “Vrei sa fii milionar?”, începând de luni, 20 mai, ora 23:00, la Kanal D!

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: