Teo Trandafir, mărturisiri din viaţa personală! Relaţia pe care o are cu fiica sa adoptivă şi cât a pătimit prezentatoarea din iubire: "Am plecat de acasă de la mine în ziua în care n-am mai suportat"

Autor: A.N.C.
 
Teo Trandafir se declară o femeie fericită şi o mamă mândră. Prezentatoarea a vorbit deschis despre căsătorie, dar şi despre posibilitatea de a deveni, din nou, mama.
 
Teo a trecut prin două divorţuri şi susţine că nu se mai vede mireasă.
 
„La altar la 50 de ani?… Mi-am dat seama că eu nu pot sta mărita­tă.
E vina mea. Eu înţeleg o relaţie de lungă durată, înţeleg angajament, loialitate, chiar şi logodnă în faţa lui Dumnezeu… Iubita mea, dacă tu înţelegi că şase luni pot însemna un mariaj înseamnă că eşti foarte îngăduitoare. Nu. Eu nu mă pricep la asta. Când mă trezesc dimineaţa şi văd lângă mine acelaşi om pe care l-am văzut zi de zi în ultimele luni… panică! „Ce-am făcut, cum scap eu de-aici?””, – a declarat Teo Trandafir pentru okmagazine.ro.
 
„Într-o simplă relaţie, te ridici şi pleci. Eu am plecat de acasă de la mine în ziua în care n-am mai suportat”, – a mai adăugat Teo, care, totodată, a spus că nu-şi mai doreşte copii: „Nu! Eu nu mi-am dorit copii niciodată… Nu m-am răzgândit. Eu nu sunt făcută să fiu mamă. Dar Maia a fost de la Doamne-Doamne trimisă foarte clar, cu adresă, cu tot.
N-am avut ce să fac. Cum să abandonezi un copil nou-născut? Nu aveam cum să zic „Nu. M-am trezit la 36 de ani cu toată viaţa dată peste cap, cu un copil care răcnea, cu mine care nu eram pregătită pentru aşa ceva. Am plecat la serviciu dimineaţa şi m-am întors seara acasă cu un copil nou-născut.
 

 

 
N-a fost bine. M-am speriat îngrozitor… Nici măcar nu-i zicem adopţie. Din secun­da în care s-a născut, eu am preluat-o. La 36 de ani îmi era bine cum eram, eram deja împăcată cu gândul că n-o să am niciodată copii. Toate prietenele mele erau disperate că le ticăie ceasul, mie nu-mi ticăia nimic”, – a mărturisit Teo, care este mămica unei fetiţe adoptate, pe nume Maia, în vârstă de 14 ani.
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Rus, bătută iar de soţul ei! "M-a lovit cu pumnii în stomac şi a vrut să-mi smulgă verigheta" - Detalii şocante despre ce s-a întâmplat între ei în urmă cu...

Cum a împărţit George Copos averea colosală după ce a divorţat! El a rămas cu hotelurile, fosta nevastă cu...

Cine este actorul care va prezenta gala premiilor Oscar 2019

În această noapte, 5 zodii au scăpat de probleme

Molima care amenință România! O nouă epidemie ne lovește crunt S-au descoperit patru noi focare

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Video teribil. Cum arată Apocalipsa într-o secundă. Imaginile s-au derulat în direct

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies