Teo Trandafir, "Premiul pentru Excelenţă în Televiziune" la Premiile Stela Popescu! A venit la gală cu Maia, fiica ei: "Stelei i-ar fi plăcut mult"

Teo Trandafir a primit aseară "Premiul pentru Excelenţă în Televiziune" la Gala Premiilor Stela Popescu. Teo a venit la eveniment împreună cu fiica ei, Maia.

Autor: R.L.

 

Vasile Muraru: "O idee foarte bună care se va transforma precis într-un festival de renume al Teatrului Constantin Tănase. Merită! Merită, merită!".

"Mulţumesc frumos, Stela Popescu. M-am gândit mult la ce să spun şi mi-am dat seama că sunt pe marginea unei prăpastii pe care mi-o asum. Stela Popescu doar şi-a rărit apariţiile publice.

Ea nu are timp să moară! Nu a făcut-o ea când au scris toate ziarele.(...) Ştiu că ne vezi, îţi mulţumim pentru tot. Sper să nu cad cu premiile pe scări!", a spus Teo Trandafir când a urcat pe scenă şi a primit premiul.

Teo şi Maia au venit împreună la gală. Fiica lui Teo Trandafir nu a apucat să o cunoască pe regretata Stela Popescu, dar ştie ce legătură puternică le lega pe Stela Popescu şi mama ei.

"Nu mai ţin minte nimic din ce am spus pe scenă, eram preocupată să nu mă fac de râs. E greu de suportat să fii pe o asemenea scenă, dacă nu eşti obişnuit(...) Maia m-a întrebat de ce o aduc aici. I-am spus cu lacrimi în ochi că ceva mai frumos să îi aduc Stelei eu nu am pe lume.

Tot ce am pe lume e ea, Stelei i-ar fi plăcut mult să ne vadă împreună", a declarat apoi Teo Trandafir.

"Ştiu relaţia lor, am văzut privirile şi chimia dintre ele la televizor, în realitate mai puţin. Mi-ar fi plăcut plăcere să o cunosc. Nu am avut şansa, din păcate, nu am avut timp", a spus şi Maia Trandafir.


 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gestul uimitor pe care Andreea Marin l-a făcut pentru asistenta ei! A dus-o la medic şi i-a transformat chipul total

Diana Dumitrescu s-a umplut de bube! Cum arată tenul ei acum

Ionuţ de la ”Insula Iubirii”, atac dur la adresa Mirelei! A ”demolat-o” din toate punctele de vedere: ”Minciuna şi prefăcătoria au ajuns la cote maxime”

De mâine, destinul zodiilor se va schimba în bine

Informația dimineții despre Vladimir Putin! Toată lumea e în stare de șoc. E Breaking News

„S-ar putea să fiu gravidă!” Andreea Tonciu și-a sunat tatăl în direct și i-a spus totul! Cum a reacționat acesta la aflarea veștii

Directorul ANM: Va fi o vară a extremelor! Cum ne vor fi afectate vacanțele

FOTO cu fiica lui Ilie Năstase care și-a deschis cont pe o platformă cu conținut pentru adulți – Tânăra a recunoscut tot

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies