Teodor Meleşcanu locuieşte într-o vilă de aproape 600 de metri pătraţi! Vezi ce venituri uriaşe are ministrul care a înfuriat Diaspora!

Nu e un secret că Teodor Meleşcanu locuieşte într-o vilă de aproape 600 de metri pătraţi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Teodor Meleşcanu locuieşte într-o vilă de aproape 600 de metri pătraţi. Ministrul de Externe i-a înfuriat pe românii din Diaspora, care îi cer demisia, pentru că ambasadele nu au fost pregătite pentru alegerile europarlamentare, iar zeci de mii de oameni, care au stat ore întregi la coadă, nu au putut să voteze. (vezi cum a murit prima soţie a lui Meleşcanu)

Citeste si: Mesajul emoționant al unei românce din Anglia! A stat nouă ore la coadă, dar nu a ajuns să voteze: „Sunt dezamăgită. Nu pentru că am mers, ci pentru că țara mea și-a bătut joc de drepturile mele”

Citeste si: Dezastru pentru PSD în diaspora! Nu a atins nici pragul de 5%! Cine a câștigat alegerile în afara țării

Citeste si: Alegeri 26 mai. Revoltă la o secție de votare de lângă Frankfurt! Poliția a venit să asigure ordinea! VIDEO EXCLUSIV

Teodor Meleşcanu locuieşte într-o vilă de aproape 600 de metri pătraţi. Are un apartament în Bucureşti

Conform ultimei declaraţii de avere, depusă în 2018, Meleşcanu deţine un apartament de 127 de metri pătraţi din Bucureşti. În schimb, soţia sa, Viki, expert în ministerul Economiei, a moştenit o pădure de 4,5 hectare şi un teren, fiind şi proprietara unei vile de 586 de metri pătraţi din Chiajna, în care locuieşte alături de ministrul de Externe.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate