Teodora, fiica părintelui Florin Stamate, a murit! Avea numai 15 ani

Fiica de 15 ani a părintelui Florin Stamate, Teodora, a murit. Avea numai 15 ani și s-a stins din viață din pricina unei boli cumplite.

Autor: A.I.

"Hristos a înviat!
Iubitii nostri prieteni...
Duminica 29 Sept. ora 12, Teodora, fiica noastra iubita a plecat la Domnul. Dupa un sir lung de suferinte s-a dus acolo unde nu este durere nici intristare nici suspin, ci viata fara de sfarsit.
A plecat in ziua in care surioara ei Ilinca implinea exact doua luni.
A plecat dupa ce ne-a pregatit pe fiecare dintre noi pentru acest moment.


Cu doar cateva zile in urma a impartit toate lucrurile ei fiecarui fratior in parte, apoi ne-a spus ca dorinta ei este sa fie inmormantata in cimitirul manastirii de maici Paltin- Petru Voda- Neamț, acolo unde de cativa ani mergea in vacanta si petrecea clipe inaltatoare alaturi de maici.
Ne-a rugat sa o imbracam in costum popular romanesc.
A dat fiecarui frațior cate un sfat; ne-a intarit pe noi parintii multumindu-ne pentru tot ce am facut pentru ea si cerandu-si iertare de la toti.
M-a intrebat cum va putea sa multumeasca vreodata tuturor celor care au ajutat-o si s-au rugat pentru ea...I-am zis ca, facand si ea acelasi lucru pentru toti...
Si asa... impacata cu toti, cu sine si cu Dumnezeu in timpul slujbei sfantului Maslu dupa prima Evangehlie s-a stins in tacere daruindu-ne o ultima lacrima ce-i curgea din ochisor.
Trupul ei a fost asezat in biserica parohiei Sesuri -Magiresti unde in fiecare zi Luni, Marti si Miercuri vom savarsi slujba Sfintei Liturghii la ora 9 si slujba stalpilor la ora 18.
Inmormantarea va avea loc JOI 3 Octombrie la manastirea Paltin -Petru Voda -Neamt.
Dumnezeu s-o aseze in locasurile ceresti..
Pr. Florin Stamate- tatal Teodorei

Va multumim voua tuturor celor care ne-ati fost alaturi in aceste grele incercari ale vietii, caci fiecare in parte ati alinat intr-un fel sau altul suferintele grele ale Teodorei.
Cu siguranta nu va uita pe nimeni si veti fi pomeniti de ea in Cer...",

a scris, pe Facebook, părintele Florin Stamate. 

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Numeroase persoane i-au transmis "Condoleanțe" părintelui, care trece acum prin momente foarte grele.

Citeste si: Incendiu la o fabrică! 19 oameni au murit

Citeste si: Tragedie în familia lui Snoop Dogg! I-a murit nepotul

Citeste si: Doliu în lumea muzicii. A murit Paul Badura Skoda

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies