Teoria conspirației! A doua carte care a ”profețit” coronavirusul, scrisă în 2008 de un medium american! Sylvia Browne: ”virusul va mai lovi și peste 10 ani”

Virusul de care tot mapamondul se teme a fost ”profețit” în două cărți apărute în Statele Unite la distanță de 27 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Daniel Coltuc

fara descriere

Isteria iscată de răspândirea coronaviruslui în întreaga lume a dat prilejul adepților teoriei conspirației să lanseze tot felul de ipoteze legate de apariția acestuia. În ultimele zile, în mediul online circulă o un citat din cartea ”The Eyes of Darkness” (Ochii întunericului), scrisă în 1981 de celebrul autor Dean Koontz, în care se vorbește despre o armă bilogică numită ”Wuhan-400”, scăpată dintr-un laborator din China.

fara descriere

Citeste si: Klaus Iohannis ia măsuri împotriva coronavirus: „Convoc CSAT miercuri pentru coronavirus”

Citeste si: Culiță Sterp, speriat de coronavirus! Și-a anulat toate concertele din Italia

Citeste si: Adelina Pestrițu a făcut senzație la Săptămâna Modei de la Milano! Cizmele pe care le-a purtat costă cât o mașină de lux

O a doua carte care vorbește despre o ”apocalipsă” provocată de ”o boală mortală” a anului 2020 este ”End of Days: Predictions and Prophecies about End of The World” (Sfârșitul zilelor: Predicții și profeții despre sfârșitul lumii), lansată în anul 2008 de Sylvia Browne, o autoare care spunea despre ea că este ”medium”.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate