Terapia uimitoare care te ajuta sa scapi definitiv de insomnii. Catinca Roman, fana declarata a acestei “minuni”

Autor: A.M.

Catinca Roman a descoperit o metoda simpla si la indemana oricui prin care a reusit sa scape de insomni.

Tot ce a trebuit sa faca a fost sa noteze dimineata ceea ce a visat peste noapte. Suna simplu, nu-i asa?

Catinca Roman: Nu o fac tot timpul. E ca o terapie, ca si cum te-ai duce la psiholog.

Increzatoare, optimista si relaxata.

De mai bine de doi ani, Catinca Roman a gasit rezolvarea tuturor problemelor sale.Secretul? Terapia prin vise, spune ea.

Catinca Roman: Mergand la aceasta terapie mi-am adus aminte vise din copilarie, care sunt extrem de relevante pentru ca marea majoritate a problemelor pe care le avem ca maturi sunt urme ale unor intamplari petrecute in copilarie.

Catinca spune ca pentru ea terapia a facut adevarate minuni asa ca nu mai e dimineata in care sa ignore ce a visat peste noapte.

Catinca Roman: Desenezi visele cand te trezesti dimineata, sa nu le uiti? Le scriu. Mi-am adus aminte cateva vise din copilarie. de pe vremea cand aveam sub 4 ani, ceea ce e destul de rar.

Catinca Roman a apelat la terapia prin vise din dorinta de a trece peste unele bariere din  viata sa. A invatat sa se iubeasca mai mult si sa se exprime liber.

Catinca Roman: Cred ca pana la aceasta terapie, nu cred ca m-am simtit vreodata perfect in pielea mea. Terapia m-a ajutat foarte mult si in relatia cu fata mea. Incepuse o perioada mai dificila, era chiar in preadolescenta si foarte multe lucruri din ce mi-a sus terapeutul m-au ajutat foarte mult sa o inteleg.

stirilekanald.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies