TERIFIANT! Două gemene nou-născute, sfâșiate de un labrador gelos! Cum s-a întâmplat totul

Două gemene nou-născute au fost omorâte de câinele familiei. Mama a părăsit camera pentru scurt timp pentru a vorbi cu un vecin.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

TERIFIANT! Două gemene nou-născute, sfâșiate de un labrador gelos!
TERIFIANT! Două gemene nou-născute, sfâșiate de un labrador gelos!


In articol:

Un labrador gelos că nu mai primește aceeași cantitate de atenție din momentul în care în familie au apărut cele două gemene, a recurs la un gest șocant. A găsit momentul potrivit în care mama de 29 de ani a lipsit din cameră și le-a sfâșiat pe cele două fetițe.Totul s-a întâmplat într-o localitate din Brazilia, informează Daily Mail.

Câinele „docil” al familiei le-a ucis pe cele două fete pentru că nu mai primea atenție 

Mama gemenelor Anne și Analú a auzit plansetele de disperare ale celor două fetițe însă nu a mai ajuns la timp pentru a putea fi salvate. Trist este că femeia s-a luptat timp de nouă ani să conceapă fetițele și le-a născut prematur.

TERIFIANT! Două gemene nou-născute, sfâșiate de un labrador gelos!
TERIFIANT! Două gemene nou-născute, sfâșiate de un labrador gelos!

În momentul în care s-a întâmplat tragedia, gemenele aveau doar 26 de zile. Mama l-a împins violent pe câine de pe gemene, însă le provocase deja răni fatale. Una dintre fete a murit pe loc, iar alta la Spitalul Municipal Maria Pedreira Barbosa, după ce a intrat în stop cardiac.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: David și Constatin, frați gemeni cu handicap grav, trăiesc din mila oamenilor! Nu au apă caldă, curent electric și, de multe ori, nici mâncare

Câinele era descris de membrii familiei ca fiind docil și cel mai probabil a recurs la acest gest din gelozie.

TERIFIANT! Două gemene nou-născute, sfâșiate de un labrador gelos!
TERIFIANT! Două gemene nou-născute, sfâșiate de un labrador gelos!

„Noi credeam că odată cu venirea pe lume a gemenelor, animalul nu a mai primit aceeași afecțiune și atenție cu care era obișnuit”, a declarat membrul familiei, potrivit The Sun.

Un membru al familiei a afirmat că animalul fusese lăsat afară și nu mai primea atenția și afecțiunea proprietarilor, potrivit publicației The Sun.

Citeste si: Video! Petrecere de pomină la Cristi Borcea cu berbecuț la proțap, lângă piscină

Familia are doi câini, dar nu cred că cel de-al doilea a fost implicat în atac. Mama celor două gemene a ajuns la spital în urma șocului suferit și nu poate povesti ce s-a întâmplat.

Citeste si: Orban: Am fost confrunţaţi cu o situaţie extrem de dificilă. Nu a fost uşor să luăm decizia de suspendare a şcolilor

Vecina familiei a declarat pentru jurnaliștii locali că speră ca părinții gemenelor să nu intre într-o depresie, deși ar fi foarte greu să treacă peste suferința aceasta. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Horoscop iulie 2020! Ce vă rezervă astrele luna aceasta

Lovitură pentru clanul Corduneanu. Mezinul, condamnat la închisoare

Incredibil! Cum a încercat Rafaelo să o cucerească pe Roxana de la Puterea dragostei înainte de Vulpița! Cu ce replici a încercat să o dea gata

"Beleaua" Corduneanu a dat petrecere pentru gemenele sale care au împlinit 12 ani! Invitații au umplut masa cu bancnote de 500 și 200 de euro! VIDEO

Un tată și-a ucis fiica cu cuțitul pentru kebab, dintr-un motiv șocant: a venit beată acasă!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies