Teroare în SUA. Nepoata lui Michael Jackson, înjunghiată de 7 ori

Nepoata lui Michael Jackson a fost înjunghiată de mai multe ori de o vecină. Atacul pare să aibă loc ca urmare a tensiunilor create în SUA după moartea lui George Floyd.

Autor: D.A.

In articol:

Teroare într-un complex rezidențial din Las Vegas, unde nepoata celebrului Michael Jackson a fost înjunghiată de o vecină de șapte ori, toate loviturile fiind aplicate în zona feței și a gâtului.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Agresoarea, pe numele ei Angela Bonell, are doar 22 de ani și îi este vecină victimei. Nepoata lui Michael Jackson a făcut totul public și a postat imagini cu incidentul pe rețelele de socializare. „Am fost înjunghiată de șapte ori, lângă casă, de o femeie, o rasistă, care urla la mine și mă înjura. Nu am meritat așa ceva”, a spus Yasmine.

Agresoarea nepoatei lui Michael Jackson, arestată

Agresoarea, Angela Bonell, a fost arestată și acuzată de tentativă de omor. Poliția din Las Vegas a răspuns unei solicitări făcute de martori oculari, pe 30 mai, potrivit căreia o femeie era victima unei agresiuni.

În urma incidentului, Jackson a fost dusă de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale pentru rănile de la nivelul feței și a gâtului. Conform martorilor, cele două femei locuiesc în același complex rezidențial.

Încă nu se știe motivul pentru care Yasmine Jackson a fost înjunghiată de Angela Bonell. 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies