Vedete

Test de vedetă! Sore, totul despre relaţia cu Mircea, tatăl copilului său: "Undeva pe la primele întâlniri mi-a spus că..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Test de vedetă! Sore, totul despre relaţia cu Mircea, tatăl copilului său: "Undeva pe la primele întâlniri mi-a spus că..."icon photo
 
Sore a acceptat invitaţia lui Sergiu, aceea de a veni la Test de vedetă. După o discuţie deschisă, în trafic,  prezentatorul a provocat-o pe Sore să le arate tuturor dacă are talent în bucătărie.
 
"Mai mult de două zile nu rezist să plec departe de copil. Mă mai sună pe videocall, mă întreabă când mă întorc. Când suntem plecat stă cu bona, fără ea nu am fi putut să facem nimic. 
 
Acum 5 ani l-am cunoscut pe Mircea. Nu ne-am căsătorit şi nici nu ne gândim la asta momentan, dar probabil o să urmeaze. Dacă mă întrebai acum 5 ani de copil, nu ziceam nu, dar nici da. Undeva pe la primele întâlniri, Mircea mi-a spus să ţin minte aceste întâlniri pentru că sunt ultimele prime întâlniri", a povestit Sore, în drum spre restaurant. 
 
 
Sore a fost provocată de Sergiu să gătească paste şi s-a descurcat excelent, la final a fost anunţată că a trecut Testul de vedetă.
 
 
Adevărul despre câştigurile enorme ale lui Constantin Enceanu! Afacerile celebrului cântăreţ de muzică populară sunt mai prospere ca niciodată!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Anca Surdu şi  Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlonicon photo

Vedete

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlon

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia au făcut echipă la Exatlon în primul sezon. Acum, sunt amândoi implicaţi în acelaşi proiect.

Titlu secțiune