Vedete

Test de vedetă! Sore, totul despre relaţia cu Mircea, tatăl copilului său: "Undeva pe la primele întâlniri mi-a spus că..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Test de vedetă! Sore, totul despre relaţia cu Mircea, tatăl copilului său: "Undeva pe la primele întâlniri mi-a spus că..."icon photo
 
Sore a acceptat invitaţia lui Sergiu, aceea de a veni la Test de vedetă. După o discuţie deschisă, în trafic,  prezentatorul a provocat-o pe Sore să le arate tuturor dacă are talent în bucătărie.
 
"Mai mult de două zile nu rezist să plec departe de copil. Mă mai sună pe videocall, mă întreabă când mă întorc. Când suntem plecat stă cu bona, fără ea nu am fi putut să facem nimic. 
 
Acum 5 ani l-am cunoscut pe Mircea. Nu ne-am căsătorit şi nici nu ne gândim la asta momentan, dar probabil o să urmeaze. Dacă mă întrebai acum 5 ani de copil, nu ziceam nu, dar nici da. Undeva pe la primele întâlniri, Mircea mi-a spus să ţin minte aceste întâlniri pentru că sunt ultimele prime întâlniri", a povestit Sore, în drum spre restaurant. 
 
 
Sore a fost provocată de Sergiu să gătească paste şi s-a descurcat excelent, la final a fost anunţată că a trecut Testul de vedetă.
 
 
 
Beatrice Olaru primeşte ameninţări pe internet! Marea câştigătoare a Exatlon trece prin momente cumplite. Există susţinători ai altor concurenţi au întrecut orice limită. EXCLUSIV!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune