Tinerele vaneaza posturile de model de la Kendra Studio

Pe cat pare de imposibila atingerea independentei, pe atat este acest vis realizabil – cel putin in cazul tinerelor care doresc sa inceapa o cariera in videochat. Desigur, trebuie sa existe inclinatie pentru asta, nu chiar oricine poate ajunge un model de succes in cadrul unui studio de renume ca Kendra Studio.

Autor: R.L.

Este vorba despre un studio din capitala care a urmarit evolutia afacerii intr-un mod corect si eficient, vizand exclusiv respectarea aspectelor legale. Au gasit in acesta un loc de munca de viitor, precum si oportunitatea de a deveni independente numeroase tinere pline de potential si dorinta de castiguri financiare.

Reprezentantii studioului incurajeaza participarea la interviurile pe care le organizeaza in vederea unei colaborari.

Increderea in sine si curajul sunt doua calitati necesare, dar care se pot dezvolta si in timp. Oricine are capacitatea de a se adapta la medii noi are sanse de a ocupa un post de model in cadrul acestui studio, in masura in care detine si anumite calitati ce constituie de altfel si cerinte pentru angajare in videochat Bucuresti.

Pentru tot mai multe tinere videochatul devine un mod de viata. Este locul in care aleg sa petreaca tot mai mult timp si fac asta nu din obligatie, ci din dorinta de a ajunge in top. Ocupand o astfel de pozitie stiu ca vor avea parte nu doar de comisioane uriase din vanzari, dar si de un trai luxos, de conditiile de viata la care au visat dintotdeauna.

De ce vaneaza tinerele postul de model la Kendra Studio?

Chiar daca raspunsul la aceasta intrebare este deja cunoscut, in randurile de mai jos sunt prezentate cateva dintre motivele pentru care lupta pe locurile de munca din cadrul studioului este una acerba.

  • Plata la zi, saptamanal sau bilunar

Dupa cum doreste modelul, plata se efectueaza fie in fiecare zi, fie in fiecare saptamana, fie o data la doua saptamani.

Au in vedere livrarea banilor intotdeauna la data din luna stabilita, astfel incat sa fie evitate toate neplacerile pe care neseriozitatea le poate cauza. Se poate opta fie pentru plata pe card, fie pentru cea cash.

Referitor la castiguri, acestea depind de dedicarea fiecarui model in parte. In fine, sumele pot fi cuprinse intre 1800$ si 9000$, dupa cat se implica fiecare. Tinerele dornice de castiguri cat mai mari au in vedere realizarea unui plan strategic, dupa care se ghideaza si pe care il respecta indeaproape.

  • Program de lucru flexibil

Angajatorul a avut in vedere organizarea programului de lucru in ture, astfel incat activitatea sa fie desfasurata cat mai eficient si ordonat. Astfel, exista posibilitata de a lucra in trei ture – prima de la 6:00, a doua de la 14:00 si ultima de la 22.00. In functie de nevoile modelelor si ale angajatorului, se pot alege turele potrivite orarului. Programul de lucru este de 5 zile pe saptamana si final de saptamana liber. Exista totodata si posibilitatea de a lucra part time, 4 sau 6 ore/zi.

  • Training specializat

Pentru ca multe dintre tinerele care doresc sa devina modele in videochat nu au mai avut tangente cu acest domeniu, Kendra Studio le pune la dispotie un trainer profesionist. Acesta le va invata cum trebuie sa gestioneze diversele situatii in care pot ajunge, dar si cum pot abodra subiecte interesante si captivante. Sunt atat de multe secrete prin care este atrasa partea masculina incat unii nu le-ar putea intui niciodata. Cert este un lucru si anume ca se poate ajunge la incasari uriase in videochat Bucuresti cu ajutorul potrivit, venit din partea trainerului.

  • Mediu de lucru legal

Cine a spus ca videochatul nu este legal, cel mai probabil nu are nici o tangenta cu acest mediu si sigur nu cu un studio de renume precum este Kendra Studio. Cei aflati la conducere au avut in vedere adaptarea continua la conditiile legale, astfel ca activitatea pe care o desfasoara este una asemenea. Aspecte mai multe cu privire la acest subiect vor discuta viitoarele modele cu angajatorul in cadrul interviului la care vor participa.

 

Pentru ca randamentul oferit de modele sa fie optim, studioul le asigura acestora conditii impecabile de curatenie si igiena, precum si o atmosfera prielnica. Designul interior este realizat de specialisti in domeniu care stiu exact cum pot induce starea de relaxare si detasare necesare pentru eficienta maxima din partea modelelor.

Sunt acestea motive suficiente pentru care tinerele sa vaneze posturile de model la Kendra Studio? Cu siguranta ca raspunsul este unul afirmativ. Cele interesate sa participe la un interviu de angajare, respectiv sa isi ofere o sansa spre independenta, gasesc raspunsurile de care au nevoie cu privire la studio, cerinte, conditii si avantaje pe kendrastudio.ro.

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Nicos de la Puterea dragostei a pus ochii pe o altă fată din casă! Gestul care l-a dat de gol: „Regino!”

Alex Bodi, vizibil afectat de moartea bunicii sale! Prima apariție după vestea tragică

Se schimbă tot pentru 3 zodii începând de MÂINE. Previziuni pentru fiecare zodie

Se dau MAI MULȚI BANI la PENSIE! Se majorează PENSIA dacă treci de această vârstă

Lora și Ionuț Ghenu au anulat nunta, după șapte ani de relație! Ce s-a întâmplat între cei doi

Ce pensie vor avea cei născuți în anii 60-70. Calculele sunt deprimante

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies