Vedete

Tinutele create de concurentele „Bravo, ai stil! All Stars” vor face fericiti copii supradotati din centre de plasament, prin intermediul fanilor show-ului

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Tinutele create de concurentele „Bravo, ai stil! All Stars” vor face fericiti copii supradotati din centre de plasament, prin intermediul fanilor show-uluiicon photo
 

Incepand de astazi, 13 februarie, tinutele concepute de concurentele de la „Bravo, ai stil! All Stars”,  in atelierul de croitorie al emisiunii, vor putea fi licitate pe pagina atelier.kanald.ro , fondurile urmand sa fie donate Asociatiei Gifted Center Kristopher, in scopul sustinerii proiectului Scoala de Excelenta Kristopher. Acest proiect isi propune sa identifice si sa sustina prin programe educationale personalizate copiii cu o inteligenta peste medie, aflati in centrele de plasament.  Astfel, telespectatorii si fanii show-ului vor putea sa se bucure de tinuta pe care si-au dorit-o atat de mult, dar si de posibilitatea de a veni in sprijinul unor copii care au nevoie de sprijin pentru a avea o sansa reala sa se integreze in societate.


Organizatia non-profit Gifted Center Kristopher isi propune sa se dedice dezvoltarii talentelor unor copii aflati in situatii de risc major, printr-o Scoala de Excelenta menita sa le descopere si valorifica acestora talentul pentru un viitor mai bun.


Lajos Kristof, presedinele Asociatiei Gifted Kristopher, este el insusi un copil crescut in centre de plasament, care a avut norocul sa fie descoperit de experti in educatie de excelenta, antrenat si pregatit sa descopere si sa fructifice, la randul lui,  talentul unor copii cu inteligenta peste medie, aflati in situatia dificila a abandonului.

„In Romania exista peste 60.000 de copii institutionalizati. In fiecare zi sunt abandonati, in medie, cinci copii. Acestia au nevoie de dragoste, de incredere in sine. De educatie pentru un bun start in viata. Am infiintat <Scoala de excelenta>, unde copiii institutionalizati vor socializa, vor invata lucruri noi si isi vor descoperi vocatia! Fiindca viata de orfelinat ii obliga sa dezvolte o stima falsa despre ei insisi. Putini isi depasesc conditia de copil crescut in ofelinat, iar asta e un miracol”, spune presedintele Asociatiei.

Prin interventia organizatiei, copii cu inteligenta peste medie isi vor putea dezvolta, prin traininguri intense, cu personal specializat si dedicat, abilitatile sociale, emotionale, cognitive. Vor beneficia astfel un start puternic in viata, avand astfel suta la suta sanse de a deveni adulti activi, responsabili si implicati in viata sociala.  

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune