Toată lumea a văzut la tv cearta dintre Andra şi Tudor Chirilă! Ce s-a întâmplat între cei doi însă în pauză! Andra a izbucnit în plâns! AVEM INFORMATII EXCLUSIVE

Moment tensionat între Andra şi Tudor Chirilă în culisele show-ului de talente unde sunt juraţi. Artista nu s-a putut abţine şi a izbucnit în lacrimi.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Tudor Chirilă a criticat un moment realizat de Andra şi două concurente din echipa sa. ”Am rămas şocat un pic aşa… Mie nu mi-a plăcut momentul deloc. Îţi zic sincer. Aveţi nişte voci bune, excepţionale, dar total nepotrivite în cântecul ăsta. M-am simţit ca intrând într-un boutique din Amsterdam, Barcelona şi am descoperit o carpetă cu Răpirea din Serai pe pereţi”, a spus Tudor Chirilă după încheierea melodiei.

Acest lucru a deranjat-o pe Andra, care nu s-a putut abţine şi i-a făcut câteva reproşuri colegului său din juriul emisiunii.

Cearta celor doi a continuat însă şi în pauza de publicitate, atunci când Tudor Chirilă s-a ridicat de pe scaun şi s-a dus la Andra. ”N-o lua personal că greşeşti. Eu ştiu că doare când sunt criticaţi (n.r. concurenţii)”, i-a spus Tudor Chirilă.
Andra a ripostat: ”Nu, doare când spui că nu ţi-a plăcut deloc. Atunci doare! Pentru că momentul meu e aici (n.r. Andra a arătat cu mâna sus) şi tu spunând asta l-ai dus jos de tot”, a spus Andra cu ochii in lacrimi.

Tudor Chirilă a încercat să se apere spunând că dacă el a criticat, Smiley a lăudat momentul, deci publicul nu a rămas cu o impresie greşită.

”Nu e adevărat. L-a ridicat Smiley. Eu am fost onest”, a încheiat Tudor Chirilă, ducându-se spre scaunul său.

La interviurile de după emisiune, Andra a povestit cât de tare a deranjat-o reacţia lui Tudor Chirilă. ”Sigur eşti liber să spui asta, pentru că e părerea ta, dar eu ca şi colegă mă întreb totuşi de ce ai făcut-o aşa! Pentru că toată lumea a aplaudat, toată lumea era cu piele de găină, momentul a fost atât de sus şi eu am crezut că i-a plăcut”, a spus Andra.

Momentul video îl puteţi vedea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Soprana cu voce de inger care a impresionat-o pe Andra a dat lovitura in Italia! “A intrat la Conservator”!

Cum a pus Andra la punct o fana care a spus ca Irina Rimes n-are ce cauta in juriu, langa ea? "E o colega foarte talentata".

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Nenorocirea care va lovi crunt România! Greşeala imensă a Guvernului. Totul este o minciună

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Taxa ascunsă pe care o ia CNAS românilor. Dezvăluirile sunt revoltătoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies