Toată lumea aştepta răspunsul la întrebarea asta! Se împacă Ştefan Bănică cu Andreea Marin? Cântăreţul a dat cărţile pe faţă: ”Problema este...”

La scurt timp după divorţul Andreei Marin de Tuncay Ozturk, unele voci au afirmat că vedeta îl sună pe Ştefan Bănică şi, mai mult de atât, s-ar împăca cu acesta.

Autor: T.S.
Astfel, după ce Andreea Marin a negat vehement zvonurile şi a spus că pur şi simplu au o relaţie obişnuită, ca doi oameni normali care au un copil împreună, şi Ştefan Bănică a vorbit despre acest subiect. 
 
Astfel, în cadrul unei emisiuni TV, acesta a dezvăluit că a auzit tot felul de zvonuri, dar pe care nu le-a luat în seamă: 
 
"Suntem foarte bine.
Ce să spun, suntem bine chiar dacă nu apărem, după cum ai observat. Nu îmi place. Ce să vorbesc? Despre lucruri obişnuite din viaţa unui om? Au apărut tot felul de bârfe prin presă că mă împac cu fosta soţie, lucruri pe care nu le-am băgat în seamă. Nu mă mai interesează de mult chestia asta. M-au deranjat multe lucruri.(...) Problema mea este fiica noastră, pe care vreau să o creştem frumos. Nu vreau să intru în discuţii despre femeia care a fost odată în viaţa mea
", a dezvăluit el, mărturisind, de asemenea, că relaţia lui cu Lavinia este una frumoasă. 

 "Eu şi Lavinia gândim absolut la fel. Mă bucur pentru ea, pentru proiectul ei cu formaţia. Are formaţie acum şi cântă un fel de muzică ţigănească, dar făcut într-un alt fel.
O susţin în proiectul ăsta nou, iar în rest ne vedem de viaţa noastră. Îmi place. Am o linişte pe care niciun ban din lume nu o cumpără. Copiii meu se înţeleg foarte bine cu ea",
a spus Ştefan Bănică Jr.
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Mihaela Radulescu a vorbit despre casnicia cu Stefan Banica Jr! "A bagat actele de divort a doua zi de dimineata"

Ştefan Banică, dezvăluiri despre Violeta, fiica lui: ”Relaţia mea cu ea...”

Andreea Marin, declaratii neasteptate despre Stefan Banica! Motivul pentru care a luat legatura cu fostul sot

Horoscop 21 Iunie 2021: Dacă eşti destul de dispus să ierţi, șterge cu buretele fleacurile din trecut

Bomba zilei despre PFIZER! Este întâlnire de urgență! Toți cei vaccinati cu AMBELE DOZE trebuie să știe

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Mormane de bani pe jos! Ce s-a întâmplat în ziua de Rusalii la mormântul lui Arsenie Boca

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies