Florin Salam
Florin Salam l-a tepuit pe nepotul sau, la finala X Factor

Vedete

Toată lumea îl caută pe Florin Salam după țeapa dată lui Adrian Petrache, dar el se distrează cu... nepotul! Avem DOVADA

Anunțat cu surle și trâmbițe pentru duetul cu nepotul său, Adrian Petrache, de la X Factor, Florin Salam le-a tras producătorilor o țeapă ”ca la carte” și a uitat să mai ajungă acolo, invocând probleme de sănătate.

Adevărul însă, pare să fie cu totul și cu totul altul, Florin Salam simțindu-se foarte bine și fără să dea niciun semn că ar fi fost, acum câteva zile, atât de bolnav încât să nu poată urca pe scena pe care ar fi trebuit să își susțină nepotul, printr-un duet, la X  Factor.

Citeste si: Mama lui Adrian Petrache, probleme mari cu clanul Duduianu! Drama neștiută: părinții au divorțat iar tatăl ”adoptiv”- șantajat de interlopi

Cu toate acestea, zilele trecute, vesel nevoie mare, alături de o gașcă întreagă, Florin Salam, Roxana Dobre și copii lor, s-au dus la un restaurant de mare lux, loc în care s-au ospătat pe cinste. Și, culmea, în mijlocul tuturor era Florin Salam, într-o formă maximă, iar la doi pași de el era chiar Adrian Petrache, finalistul de la X Factor și nepotul pe care, acum câteva zile, l-a țepuit și pentru care are și acum de suferit în mediul online, fanii săi fiind extrem de dezamăgiți de comportamentul pe care l-a arătat.

Florin Salam
Florin Salam si Adrian Petrache

Citeste si: Florin Salam și-a pus fanii în cap. Celebrul manelist este făcut praf pe internet, pentru că nu a apărut în finala X Factor 2020: „Ți-ai bătut joc de nepotul tău”

Cu toate acestea, spun sursele noastre, Florin Salam a știut cum să îl îmbuneze pe Adrian Petrache, fiul cel mai mare al surorii sale, Maria. ”Florin Salam a vorbit cu el, și-a cerut scuze și i-a explicat ce s-a întâmplat, cu adevărat.

Adrian a înțeles că Florin Salam nu ar fi putut urca pe scenă să îl ajute din cauza unor probleme serioase, așa că l-a iertat. Ba chiar, a acceptat să chefuiască cu unchiul său, la restaurant, pentru a-i arăta că nu îi poartă pică, chiar dacă, cu Salam pe scenă, ar fi avut și mai mari șanse să câștige”, ne-a spus un apropiat de-al familiei lui Florin Salam.

Florin Salam și-a țepuit nepotul favorit

Cu doar câteva minute înainte să intre pe scena de la X Factor, Adrian Petrache și mentorul său, Loredana Groza, au intrat în panică în momentul în care și-au dat seama că Florin Salam nu a ajuns și că, cel mai probabil, nici nu va ajunge pe parcursul întregii seri. Nepotul lui Florin Salam a fost nevoit să renunțe la momentul care se anunța a fi unul exploziv și a făcut un duet de senzație cu Florin Ristei, care s-a oferit să cânte alături de el piesa pe care ar fi trebuit să o cânte cu unchiul său.

Citeste si: Mihaela Rădulescu, mesaj neașteptat în finala X Factor 2020! Ce le-a transmis lui Ștefan Bănică Jr. și lui Dani Oțil?

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

"Va mulțumesc pentru tot! A fost și va rămâne cea mai frumoasa perioada din viata mea! Am trăit niște momente la care nici măcar nu îmi permiteam sa visez. X factor 2020 a fost cred ca cel mai mișto sezon.. Si nu, nu sunt subiectiv analizez, celelalte sezoane și pot spune ca au fost cei mai puternici concurenți anul acesta! Mulțumesc tuturor pentru mesaje, pentru susținere și sper ca aceasta comunitate, oameni care sunt alături de mine sa rămână și sa fie din ce în ce mai mulți.

Adrian Petrache
Adrian Petrache, in finala X Factor a cantat fara Florin Salam

Chiar dacă x factor s-a terminat, dragostea voastră pentru mine vreau sa înflorească! Va iubesc! Mulțumesc pentru tot!! Eu rămân, mereu, băiatul cu chitara!", a scris Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, pe contul său de socializare.