Vedete

Toata lumea o dadea disparuta pe Dana Marijuana! Noi am gasit-o: cantareata s-a lansat in afaceri! Si-a deschis un local indragit de multi tineri FOTO

Dana Coteanu, alias Marijuana, nu a mai scos nicio piesa noua, insa s-a lansat in afaceri. Cantareata detine un local in centrul Capitalei, unde tinerii se inghesuie.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Toata lumea o dadea disparuta pe Dana Marijuana! Noi am gasit-o: cantareata s-a lansat in afaceri! Si-a deschis un local indragit de multi tineri FOTOicon photo

Pe plan muzical, Dana Marijuana nu a mai facut nimic in ultima perioada, asta pentru ca probabil noua afacere ii mananca mult timp. (Vezi AICI ce fete frumoase are Dana Marijuana)

Artista si-a deschis un bar pe care l-a amenajat dupa bunu-i plac, local unde tinerii se simt “ca acasa”.

“Dana si un prieten de-al ei au deschis acest bar. Sufragerie i se spune. E deschisa dupa ora pranzului pana noaptea tarziu, pana la ultimul client. E o zona buna, chiar in centrul Bucurestiului, iar localul e mai mereu plin pentru ca te face sa te simti ca acasa.

Totul e comod, multe tablouri pe pereti, bar cu sticle, frigider, scaune, canapele comode, iar oamenii care vin stau cu orele. Dana e mereu acolo, se ocupa de afacere. E foarte prietenoasa, deschisa, oamenii o indragesc”, sustin surse din anturajul artistei.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune