Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, acuzații grave la adresa soției lui Gheorghe Dincă: „Minte într-un hal fără de hal”

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a stat de vorbă cu soția lui Ghoerghe Dincă și este sigur că ea minte.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Tragedia de la Caracal ține primele pagini ale presei, iar cazul este departe de a fi rezolvat. Deși Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, detalii legate de presupusul criminal rămân încă un mister. Multe persoane încă speră că cele două adolescente ar putea fi găsite încă în viață.

Anchetatorii încearcă să afle dacă monstrul din Caracal a avut complici sau dacă a acționat de unul singur. Joi copiii lui Gheorghe Dincă și soția lui au mers la sediul DIICOT pentru a da declarații în fața procurorilor.

Citeste si: Bogdan Drăghici a agresat sexual 4 minore în 8 ani. Cum reușea să le momească, iar apoi să le supună la lucruri îngrozitoare

fara descriere

Tonel Pop crede că soția lui Gheorghe Dincă minte

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, este de părere că soția lui Gheorghe Dincă nu este sinceră cu anchetatorii. El spune că femeia a făcut mai multe afirmații contradictorii și că ar ști mai multe decât vrea să recunoască. Mai mult, crede că ea ar fi alterat, aruncat și distrus probe în acest caz.

„În momentul în care am început să pun întrebări, atunci s-a stricat treaba. A început să tremure, să se înroșească, să răspundă în aceeași frază cu trei contradicții, a început să nege, să revină. Ce pot să vă spun e că, din punctul meu de vedere, această doamnă minte într-un hal fără de hal, au fost contraziceri extraordinare între declarațiile lor, ale familiei. În mod clar, și din ce a declarat și din ce rezultă din ce au spus celelalte persoane, această doamnă a aruncat probe, a alerat probe, a distrus probe. Este de văzut dacă cu intenție, obligată, din greșeală. Când am început să pun întrebări, anchetatorii nu au fost încântați deloc. S-a întors tot ce însemnau declarațiile inițiale. Numai prin întrebări succesive mai recunoșteau niște lucruri”, a declarat Tonel Pop într-un interviu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate