Top 5 Magazine Online de Succes în 2021

Top 5 Magazine Online de Succes în 2021
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Peste tot în lume, toți oamenii sunt, într-un mod sau altul, ahtiați de clasamente și liste.

Și cui nu îi place succesul? De aceea poate ne place să vedem realizările altor oameni, cumva să ne regăsim în ei. Dar probabil știi care e cel mai mare magazin online din toate timpurile, din cauză că are la cârmă, implicit, și cel mai bogat om de pe planetă: Jeff Bezos, deși, în ultimul timp, el schimbă rolul destul de des cu Elon Musk.

Piața din Europa și cea din America este una imensă și merită să le facem propriul top, deși multe dintre aceste firme au o companie mamă care le controlează, de obicei cu sediul într-un paradis fiscal.

Care sunt cele mai de succes magazine online din Statele Unite ale Americii

  1. Amazon
  2. eBay
  3. Walmart
  4. Etsy
  5. Home Depot

Fără nici o îndoială, Amazon-ul este cel mai de succes magazin din state, dar și din multe țări vestice din Europa. Deși în România ei sunt reținuți în privința dezvoltării, în țări precum Marea Britanie ei sunt de departe cei mai folosiți dintre toate site-urile din nișă.

Amazon controlează 43.5% din piața din America, ceea ce e absolut incredibil.

Pe locul doi avem eBay, de care cel mai probabil cu toți am auzit. Ei își desfășoară activitatea încă din 1995 și își au sediul în San Jose, California.

Walmart este cea mai bogată companie din lume după încasări, cu peste 500 de miliarde de dolari în 2019. Politca lor de preț este sa vândă produse la un preț foarte mic, fără concurență.

Citeste si: Mirela Vaida, din nou în pericol. Agresoarea ei umblă liberă pe străzi și atacă alți oameni- bzi.ro

Etsy este un website care vinde, printre altele, articole lucrate manual și de epocă, iar o campanie de succes de marketing i-a propulsat în top. Home Depot se ocupă de articole de amenajări interioare și este cel mai mare din nișa lui din state.

Care sunt cele mai de succes magazine online din Europa

  1. Amazon
  2. Otto
  3. John Lewis
  4. Apple
  5. Zalando

Amazon-ul este pe primul loc și în Europa, deoarece a acaparat vestul continentului, mai ales țari precum Spania, Franța, Marea Britanie sau Olanda.

Probabil nu ai auzit de Otto, dar este cel mai mare magazin online din Germania. Pe el găsim articole vestimentare și elemente de amenajări interioare, iar compania a crescut atât de mult, încât acum 2 ani avea o cifră de afacere de 8 miliarde de dolari. Știm cu toții cine este John Lewis, dar nu am fi crezut că ar fi în top. O altă curiozitate e Apple, care nu e în topul magazinelor online din America, ci în Europa. Zalando este un alt site din Germania unde se vând haine, al 2-lea ca mărime din țară și al 5-lea ca trafic din Europa.

Cum îți deschizi un magazin online în 2021?

Vrei și tu să-ți deschizi un magazin online? Sunt câteva aspecte de care trebuie sa ți-i cont. Începe cu o nișă de piață (auto, fashion, home&deco, gradinarit, florarie online, etc.) și nu te arunca la vânzarea mai multor tipuri de produse, cum o fac giganții prezentați în acest articol dupa peste 10-20 de ani de experiență în piață.

După ce te-ai hotărât în ce domeniu să-ți deschizi propria afacere, e timpul sa te gândești la un nume pentru afacerea ta. Simplu, brandabil și ușor de reținut. Asigură-te ca inregistrezi domeniu .ro al afacerii tale, altfel nu vei putea deschide un magazin online cu același nume dacă cineva ți-o ia înainte la înregistrare.

Mai ai nevoie de un serviciu de gazduire al magazinului, practic un server care se asigură ca site-ul tău este online 24/7 și accesibil oricărui potențial client. În acest sens îți recomand să alegi un furnizor al acestor servicii cu reputație bună în piață, de exemplue Namebox.ro, pentru ca va fi partenerul tău pe termen lung.

Citește pe larg despre ce presupune mai exact să îți deschizi un magazin online, cu ce produse, cine îți face site-ul și multe altele în acest articol.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Calendarul ortodox vineri, 14 mai 2021. Creștinii sărbătoresc sfântul cunoscut ca ocrotitor al marinarilor

Misterul monolitilor elucidat: vin Meteoritzi

Horoscop WEEKEND 14-16 MAI 2021. Luna Nouă în Taur aduce beneficii pe plan financiar

Horoscop Zilnic Joi 13 Mai 2021: Se anunță o perioadă bună din punct de vedere energetic și prosperă

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

Surpriza anului! Țiriac se însoară din nou! I-a dat deja inelul: viitoare soție este și ea super celebră

Istoria secretă. Adevărul despre bomba atomică a lui Nicolae Ceaușescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies