Top 6 zodii care mint cel mai mult într-o relație de cuplu

Astrologii au alcătuit un top al semnelor zodiacale care au tendința să își mintă partenerul de cuplu.

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

Astrologii au alcătuit un top al semnelor zodiacale care au tendința să își mintă partenerul de cuplu.

Într-o relație de cuplu, încrederea în celălalt este extrem de importantă, dar nu și pentru nativii anumitor zodii. Se pare că unele semne zodiacale sunt predispuse la minciună, potrivit astrologilor. Vezi mai jos care sunt aceste zodii.


In articol:

foto
Foto ilustrativ

Scorpion

Scorpionul este considerat cel mai fals și manipulator dintre toate semnele zodiacale, așa că nu ar trebui să fie o surpriză faptul că minciuna este a doua lui natură. Dacă v-ați găsit iubirea alături de un scorpion, probabil vă veți afla cu sufletul la gură la un moment dat. Scorpionii excelează în minciună. Sunt foarte buni la asta și le vine foarte natural să mintă.

Gemeni

Gemenii sunt predispuși să mintă regulat și să fie necinstiți, dar, spre deosebire de scorpioni, gemenii sunt de obicei prinși în flagrant în mijlocul propriilor minciuni. Se știe că gemenii sunt creativi, așa că nu arborează nici un steag roșu atunci când au mințit și au fost prinși. Pare mai degrabă o înfrumusețare care poate fi blamată cu ușurință de latura lor creatvă. Acest lucru te face să îi ierți mai ușor, lucru care dă naștere minciunilor pe bandă rulantă.

Citeste si: Amenințare teribilă made in China. „Soarele artificial” ar putea declanșa Apocalipsa - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Pești

Se știe că peștii obișnuiesc să îi înșele pe cei din jur. Una dintre trăsăturile lor predominante de caracter este ce de a fi diabolici din fire. Peștii evocă povești și minciuni, dar nu se opresc aici. Ei se bazează pe acele minciuni și le spun într-un mod strategic pentru a obține ceea ce doresc. Mai simplu spus, cei născuți în zodia Pești sunt isteți și calculați și pot fi ”acuzați” pentru că au folosit acele trăsături în beneficiul lor. Sunt intuitivi capabili să fabrice o poveste și să o țeasă într-o manieră credibilă, permițându-le să manipuleze în cele din urmă orice situație pentru a obține ceea ce vor de la ea.

Citeste si: Cele mai compatibile zodii în relaţia de cuplu

Balanța

Balanțele fac parte dintr-un grup unic de mincinoși. Sunt mincinoși obișnuiți, de rutină, banali, mai exact. Practic nimic din ceea ce iese din gura unei balanțe nu va fi solid sau bazat pe vreun adevăr, iar aceasta este o latură permanentă a personalității lor. Ele nu vor să facă rău și nu înșeală. Ele sunt doar o fabrică de povești. Acest tip de model comportamental vine în mod natural pentru o balanță. Acestea sunt atât de fermecătoare, încât manipularea le vine ușor și sunt ușor de considerat mincinoși foarte credibili. Mint atât de des încât le este greu să țină evidența propriilor adevăruri.

Rac

Cei născuți în semnul zodiacal al racului sunt o specie foarte diferită. Minciunile lor se bazează pe propria lor incapacitate de a vedea adevărata versiune a evenimentelor. Minciunile lor par a fi la scară mai mică decât cele spuse de alte semne ale zodiacului. Racii pur și simplu nu văd lucrurile așa cum ar face majoritatea oamenilor. Sunt cunoscuți că interpretează și percep situațiile diferit față de cei din jurul lor și au frecvent o viziune distorsionată în comparație cu alte persoane. Sunt mincinoși neintenționați, întrucât au doar dificultăți în descifrarea adevărului.

Vărsător

Se știe că vărsătorii mint, dar minciunile lor nu tind să fie dăunătoare sau cauzatoare de daune. Minciunile spuse de cei născuți în zodia vărsător sunt, în general, la scară mai mică decât majoritatea și nu au efecte de lungă durată. Un vărsător este mult mai probabil să se încurce într-o minciună decât să înceapă și să răspândească minciuni care îi vor afecta negativ pe ceilalți. Vărsătorul este cunoscut ca semnul zodiacal care vrea să mențină pacea.Ei vor să se asigure că toată lumea din jurul lor este liniștită și în largul ei.

Citeste si: Dicționarul viselor. Ce înseamnă când visezi că îți cade părul

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 6 Decembrie 2020: astăzi Racii se lovesc de o problemă de sănătate

Situație deosebit de gravă în România! De URGENȚĂ, în această noapte, Guvernul trebuie să ia măsuri

Care este rețeta originală a celebrei salate de boeuf. A fost inventată de Lucien Olivier și ținută secretă mult timp. Ce au schimbat românii la ea

Neti Sandu a tras linie. Ce se va întâmpla de fapt cu România în 2021

Care sunt, de fapt, cele mai frecvente motive de divorț în funcție de zodie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies