Top 6 zodii care mint cel mai mult într-o relație de cuplu

Top 6 zodii care mint cel mai mult într-o relație de cuplu. Astrologii au alcătuit un top al semnelor zodiacale care au tendința să își mintă partenerul de cuplu.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Top

6 zodii care mint cel mai mult într-o relație de cuplu. Într-o relație de cuplu, încrederea în celălalt este extrem de importantă, dar nu și pentru nativii anumitor zodii. Se pare că unele semne zodiacale sunt predispuse la minciună, potrivit astrologilor. Vezi mai jos care sunt aceste zodii.

Top 6 zodii care mint cel mai mult într-o relație de cuplu. Scorpion

Scorpionul este considerat cel mai fals și manipulator dintre toate semnele zodiacale, așa că nu ar trebui să fie o surpriză faptul că minciuna este a doua lui natură. Dacă v-ați găsit iubirea alături de un scorpion, probabil vă veți afla cu sufletul la gură la un moment dat. Scorpionii excelează în minciună. Sunt foarte buni la asta și le vine foarte natural să mintă.

Citeste si: Cele mai compatibile zodii în relaţia de cuplu

Top 6 zodii care mint cel mai mult într-o relație de cuplu. Gemeni

Gemenii sunt predispuși să mintă regulat și să fie necinstiți, dar, spre deosebire de scorpioni, gemenii sunt de obicei prinși în flagrant în mijlocul propriilor minciuni. Se știe că gemenii sunt creativi, așa că nu arborează nici un steag roșu atunci când au mințit și au fost prinși. Pare mai degrabă o înfrumusețare care poate fi blamată cu ușurință de latura lor creatvă. Acest lucru te face să îi ierți mai ușor, lucru care dă naștere minciunilor pe bandă rulantă.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Citeste si: Feng Shui 2021. Sfaturi de care să ții atunci când vrei să atragi lucruri bune în viața ta

Top 6 zodii care mint cel mai mult într-o relație de cuplu
Top 6 zodii care mint cel mai mult într-o relație de cuplu[Sursa foto: PixaBay]

Top 6 zodii care mint cel mai mult într-o relație de cuplu. Pești

Se știe că peștii obișnuiesc să îi înșele pe cei din jur.

Una dintre trăsăturile lor predominante de caracter este ce de a fi diabolici din fire. Peștii evocă povești și minciuni, dar nu se opresc aici. Ei se bazează pe acele minciuni și le spun într-un mod strategic pentru a obține ceea ce doresc. Mai simplu spus, cei născuți în zodia Pești sunt isteți și calculați și pot fi ”acuzați” pentru că au folosit acele trăsături în beneficiul lor. Sunt intuitivi capabili să fabrice o poveste și să o țeasă într-o manieră credibilă, permițându-le să manipuleze în cele din urmă orice situație pentru a obține ceea ce vor de la ea.

Top 6 zodii care mint cel mai mult într-o relație de cuplu
Top 6 zodii care mint cel mai mult într-o relație de cuplu[Sursa foto: PixaBay]

Top 6 zodii care mint cel mai mult într-o relație de cuplu. Balanța

Balanțele fac parte dintr-un grup unic de mincinoși. Sunt mincinoși obișnuiți, de rutină, banali, mai exact. Practic nimic din ceea ce iese din gura unei balanțe nu va fi solid sau bazat pe vreun adevăr, iar aceasta este o latură permanentă a personalității lor. Ele nu vor să facă rău și nu înșeală. Ele sunt doar o fabrică de povești. Acest tip de model comportamental vine în mod natural pentru o balanță. Acestea sunt atât de fermecătoare, încât manipularea le vine ușor și sunt ușor de considerat mincinoși foarte credibili. Mint atât de des încât le este greu să țină evidența propriilor adevăruri.

Top 6 zodii care mint cel mai mult într-o relație de cuplu. Rac

Cei născuți în semnul zodiacal al racului sunt o specie foarte diferită. Minciunile lor se bazează pe propria lor incapacitate de a vedea adevărata versiune a evenimentelor. Minciunile lor par a fi la scară mai mică decât cele spuse de alte semne ale zodiacului. Racii pur și simplu nu văd lucrurile așa cum ar face majoritatea oamenilor. Sunt cunoscuți că interpretează și percep situațiile diferit față de cei din jurul lor și au frecvent o viziune distorsionată în comparație cu alte persoane. Sunt mincinoși neintenționați, întrucât au doar dificultăți în descifrarea adevărului.

Top 6 zodii care mint cel mai mult într-o relație de cuplu
Top 6 zodii care mint cel mai mult într-o relație de cuplu[Sursa foto: PixaBay]

Top 6 zodii care mint cel mai mult într-o relație de cuplu. Vărsător

Se știe că vărsătorii mint, dar minciunile lor nu tind să fie dăunătoare sau cauzatoare de daune. Minciunile spuse de cei născuți în zodia vărsător sunt, în general, la scară mai mică decât majoritatea și nu au efecte de lungă durată. Un vărsător este mult mai probabil să se încurce într-o minciună decât să înceapă și să răspândească minciuni care îi vor afecta negativ pe ceilalți. Vărsătorul este cunoscut ca semnul zodiacal care vrea să mențină pacea.Ei vor să se asigure că toată lumea din jurul lor este liniștită și în largul ei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cele mai compatibile zodii în relaţia de cuplu

Cele mai frumoase citate despre primăvară. Gânduri curate despre cel mai frumos anotimp

Ce sunt mantrele și cum îți pot schimba felul în care gândești și transmiți mesaje către Univers

Horoscop Zilnic Marți 21 Septembrie 2021: întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit, pentru cel financiar

VINE IARNA în România! O vreme cumplită lovește întreaga țară. Alertă meteo ANM

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

SE LĂFĂIE ÎN LUX. Imagini din avionul cu care Klaus și Carmen Iohannis au zburat la New York

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies