Top zodii invidioase. Care sunt cei mai geloși nativi

Care sunt cele mai invidioase zodii?

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Invidia este un sentiment nesănătos, care otrăvește sufeltul fiecăruia în anumite situații. În timp ce unele dintre zodii au sufletul pur și se bucură pentru succesul celor din jur, altele nu pot fi fericite dacă vede că celelalte persoane au o viață cu multe beneficii.

Topul zodiilor invidioase 

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion se află în top pe primul loc, deoarece sunt persoane competitive și nu acceptă ca altcineva să se bucure de succes. Pentru aceștia, cel mai important lucru este să fie buni în orice, iar dacă altcineva le ia fața își arată gelozia.

Top zodii invidioase

Zodia Scorpion

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: 30 de trăsături de caracter ale femeilor din zodia Scorpion. Lucruri neștiute despre femeile născute în zodia Scorpionului

Sunt persoane foarte perfecționiste, care nu suportă gândul că o altă persoană a făcut un lucru mult mai bine decât ei.

Berbec

Nativii din zodia Berbec nu încearcă niciodată să-și ascundă gelozia. Sunt persoane asumate și mereu vor spune lucrurilor pe nume în raport cu o altă persoană. La fel ca Scorpionul, și aceștia sunt comptetitivi și nu se simt bine atunci când ceilalți au mai mult succes decât ei.

Citeste si: Ce note au obținut la BAC vedetele. Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune nu a fost prea norocoasă- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

De aceea, sentimentul de gelozie persistă mereu în viața acestora, și nu-i va lăsa să se bucure de succesul celor din jur, indiferent de persoană.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt cunoscuți ca parșivii zodiacului. Aceste persoane își cunosc foarte bine interesele, dar și modalitatea prin care să le obțină, fiind maeștri în arta convingerii. De asemenea, sunt consumați de sentimentul de gelozie, și pot fi în stare de orce pentru a fi cel mai bun.

Top zodii invidioase

Zodia Gemeni

[Sursa foto: PixaBay]

Balanță

Persoanele născute în zodia Balanța au o problemă cu fericirea celorlalți, mai ales dacă își dorește anumite lucruri, pe care nu le are.

Totuși, deși acest sentiment îl roade pe dinăuntru, acești nativi vor afișa o imagine calmă și liniștită, ba chiar îi felicită pentru succes. 

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară sunt persoane cu un suflet nobil, dar acest lucru nu-i oprește de a simți invidia. Acest sentiment apare în cazul acestor nativi când vine vorba de aspectul fizic, sănătatea, relațiile sau averea celor din jur, și nu pot fi fericiți datorită lipsei de încredere în sine și a frustrărilor cumulate.

Vărsător

Top zodii invidioase

Zodia Vărsător

[Sursa foto: PixaBay]

Cei născuți în zodia Vărsător sunt în general persoane răutăciose, egoiste şi foarte invidiose. Sunt competitivi, iar acest lucru îi face să simtă orice invidie când vine vorba de succesul celor din jur. Cu toate acestea, acesti nativi știu cum să mascheze sentimentul de invidie, iar cei din jur vor vedea decât o față drăgută, care aparent se bucură pentru reușita lor.

Citeste si: Top zodii îndrăznețe. Care sunt cei mai curajoși nativi din zodiac

Sunt persoane rezervate și de multe ori nu se deschid în fața celor din jur, motiv pentru care nu știi ceea ce au în cap și care vor fi următoarele miscări ale acestora.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

"Doctorul minune" 27 octombrie 2021, episod EXPLOZIV. Lovitură pentru unul dintre cei mai apreciați medici

Noi restricții se impun în București! Iată care sunt acestea

Sorin Cîmpeanu, previziuni sumbre privind învățământul online: ”Un milion de copii din trei au probleme cu internetul”

Horoscop bani. Vin bani frumoși pentru 8 zodii începând de mâine

Ungurii au dat lovitura în Transilvania. Anunțul momentului de la Budapesta

"Am vrut să țin acest regim" Giulia Nahmany ține o dietă drastică! A slăbit 35 de kilograme într-un timp record

Nicolae Ciucă anunță o decizie care va declanșa iureșul în Coaliție. Ce miniștri vor fi puși pe liber

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies