Topul zodiilor cu al șaselea simț. Care sunt zodiile cărora nu le scapă nimic și nu pot fi înselate

Care sunt zodiile înzestrate cu posibilitatea de a vedea dincolo de lumea materială?

Topul zodiilor cu al șaselea simț
Zodia Rac[Sursa foto: PixaBay]
Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Fiecare zodie este înzestrată cu calități și defecte, dar unele dintre zodii au primit o sensibitate aparte și o atenție la detalii foarte bine dezvoltată, pe care o putem numi al șaselea simt.

Acestea reușesc să vadă dincolo de lumea materială și să descopere lucruri, pe care în mod normal nu oricine e capabil să le vadă.

Top zodii cu al șaselea simț

Zodia Rac

Sensibilul zodiacului este în fruntea acestui top. Nativii din această zodie au o sensibilitatea deosebită și pot intui foarte ușor ceea ce își doresc ceilalți. Se pot numi clarvăzători pentru că nu pot fi mințiți cu nimic.

Citeste si: Topul celor mai mincinoase zodii. În care nativi nu poți avea încredere

Sunt cei mai fericiți atunci când sunt înconjurați de persoane la fel ca ei, iar timiditatea lor îi fac să  comunice fără cuvinte. Zodia Rac simte exact ce simt persoanele dragi, și de multe ori presimt când acestea sunt în pericol.

Zodia Balanță

Zodia Balanță a fost binecuvantată de Venus cu o intuiție fină asupra naturii umane. Ea are darul să vadă dincolo de aparențe, direct în sufletul omului, intuind cu o precizie uimitoare adevarata sa fire. Nativii din această zodie sunt caracterizate cu o bunătate și o frumusețe sufletească rară, care le oferă capacitatea de a vedea lumina în intuneric și bunătatea în răutate. 

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Zodia Scorpion

Misterioși și sensibili, nativii din zodia Scorpion deține o uriașă percepție extrasenzorială, iar guvernatorul Pluton i-a înzestrat cu darul clarviziunii. Acestia pot simți cutremure, dezastre, tragedii din viața celor dragi sau situații dramatice, iar instinctul lor funcționează constant la capacitate maximă.

Acești nativi nu pot fi mințiți sau păcăliți pentru ca văd prin tine și își vor da seama imediat de adevaratele tale intenții.

Sunt extrem de precauți și reușesc să stea departe de prieteni falși, mincinoși și manipulatori emoționali.

Topul zodiilor cu al șaselea simț
Zodia Vărsător[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Vărsător

Zodia Vărsătorului este guvernată de Uranus, planeta surprizelor și a schimbărilor. Această zodie este de departe cea mai vizionară din întregul zodiac. Nativii Vărsător au darul de a vedea în viitor, și deși sunt mereu cu capul în nori, au capacitatea să simtă pericolul.

Zodia Pești

Neptun, protectorul zodiei Pești și planeta viziunii, simbolizează tot ceea ce nu poate fi înțeles și măsurat, de lucrurile nevăzute și misterioase. Nativii din această zodie sunt înzestrați cu capacități intuitive și abilități deosebite. De multe ori, aceștia presimt evenimentele majore din viitorul familiei sau din viața prietenilor.

Citeste si: Topul celor mai sensibile zodii. Ce zodii pot fi rănite foarte usor

Zodia Pești are o conexiune cu totul specială cu Universul. Atunci când se află în fața unor alegeri dificile, ea acordă o importanță deosebită semnelor și mesajelor stranii din jur, care o avertizează asupra pericolelor de tot felul.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Admitere liceu 2021. Cu ce medie se intră la Colegiul Național "Spiru Haret", din București, după ce elevii au aflat rezultatele la Evaluarea Națională

Sergio Ramos, în lacrimi la discursul de adio. Fotbalistul a părăsit Real Madrid după 16 ani

Horoscopul zilei, 2 august 2021. Nativii din zodia Săgetător cunosc o persoană influentă

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

ALERTĂ MAXIMĂ în România! Produsele care tocmai au fost restrase de la raft: Pericol uriaș de cancer

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Pfizer și Moderna au dat cea mai mare lovitură lumii. Financial Times i-a dat de gol, giganții refuză să comenteze

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies