Tora Vasilescu, adevărul despre banii și privilegiile actorilor de film dinainte de 89 ”Se deschideau multe uși”

Tora Vasilescu a fost una dintre actrițele de la noi care a jucat în multe filme, și înainte de 89 și după aceea.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Frumoasă, talentată, Tora Vasilescu a avut numeroase apariții atât pe scena teatrelor din întreaga țară, dar și în multe pelicule cinematografice. Spre deosebire de alți actori, Tora Vasilescu a decis la un moment dat să se retragă din viața publică și așa a fost. A decis să se pensioneze la 50 de ani, iar astăzi, la 68 de ani îți trăiește viața frumos, alături de soțul ei, într-o căsuță din Buftea, iar în București spune că vine rar, doar când trebuie să meargă la medic.

Recent, într-un interviu acordat revistei life.ro,Tora Vasilescu a vorbit despre viața sa ca actriță, dar a făcut și câteva dezvăluiri despre banii câștigați și privilegiile artiștilor.

Citeste si: Actrița Carmen Tănase pleacă definitiv din România! Care a fost picătura care a umplut paharul și a făcut-o să ia decizia

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Actriță de la Hollywood, acuzată de crimă! Și-a înjunghiat mama de 20 de ori

Astfel, întrebată dacă existau prrivilegii pentru breasla actorilor, Tora Vasilescu a răspuns: ”Erau contracte bune pe atunci, dar se duceau în mare parte la stat. Țin minte că am luat 40.000 pentru un rol, iar 70.000 costa o Dacie. Iar dacă primarii voiau să-ți dea o masă ca de bun venit în satul sau orașul lor, de ce nu? Cei din cinema erau invidiați, pentru că acolo se câștigau mulți bani, apariții la televiziune, renume. (…) Se deschideau uși. Și acum se deschid. Să știi că mie doctorii nu-mi iau bani. Trebuie să găsesc eu niște modalități să le mulțumesc, să le duc cărți, să găsesc ceva interesant. Am avut o intervenție foarte dură la Fundeni, acum vreo doi ani, și la ce pensie avem, bine că se decontează… Una e să știi la modul general cum trăiesc unii oameni și una e chiar să trăiești așa. Mulțumesc lui Dumnezeu, am fost mai păzită”, a povestit Tora Vasilescu în respectivul interviu.

 

Actrița Tora Vasilescu spune că a avut o viață plină, a iubit și a fost iubită. Citeste pe stirilekanald.ro care este marea durerea a Torei Vasilescu  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate