Torturile la care erau supuse prostituatele romance in Germania de catre proxenetul lor! Dezvaluirile sunt cutremuratoare: "A ars-o in zona intima, a vrut s-o opareasca si sa ii dea foc cu acetona"

Florentina Tanase, sotia proxenetului care a mutilat-o pe Ioana Condea, a decis sa spuna tot adevarul, cu riscul ca va fi condamnata de justitie.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereInvitata la emisiunea lui Maruta, Florentina Tanase a stat fata in fata cu Gratiela, mama Ioanei Condea, tanara care a ajuns o leguma din cauza lui Robert Tanase.

"Ioana a decis dupa 2 zile ca vrea sa se prostitueze. Incepuse sa ii placa viata. Trebuia sa o ducem in fiecare weekend la discoteca. Eu la fel ca ea, ii dadeam toti banii pe care ii castigam lui Robert. Eu nu m-am gandit ca se va ajunge aici. Ioana nu a vrut sa plece, desi Robert o batea. Ea nu a luat batai mereu, ca mine. A luat mai putine batai. Cand a oparit-o, i-am spus ca ii dau eu bani ca sa plece. Dar nu a vrut", a spus Florentina.

"Cum a putut sa stea copilul ala in maini si in picioare?", a spus mama Ioanei.

fara descriere"A stat cateva zile in picioare. Nu putea sa stea intinsa, a oparit-o pe spate. A oparit-o cu acetona. Mi-a cerut acetona ca sa o arda. Eu nu am putut sa fac asta. Am lasat numai un pic de acetona si am bagat apa peste. Primul incident mai grav a fost dupa trei luni", a spus Florentina.

fara descriere
"A ars-o pe viu cu flacara. Nu stiu cum, ca nu m-a lasat sa vad. I-am aruncat un prosop. A vrut s-o opareasca. A ars-o in zona intima. Ne batea pe amandoua. Ioana vrea sa scape de mine. M-a batut patru zile intruna si Ioana nu mi-a luat aparare. Ea vrea sa scape de mine. Ii spunea sa ma dezbrace si sa ma dea afara. Iar el asa a facut. Eu vreau sa spun tot adevarul. De multe ori i-am spus Ioanei sa plece acasa, dar ea nu vrea", a spus Florentina.

"Mie nu imi vine sa cred ce aud. Florentina, nu trebuia sa o iei acolo, daca stiai ca e atat de rau", a spus mama Ioanei Condea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate