„Toţi luptătorii ştiu cum te lupţi tu!” Ce ştie Mădălina Predoi despre Ionuţ Jaguarul! Soţul ei a dat detalii: „Ne-am uitat cu atenţie şi...”

Soţul Mădălinei Predoi a vorbit despre conflictul pe care concurenta de la Exatlon l-a avut cu Ionuţ.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
„Vezi că am văzut meciul tău, cum te-ai luptat. Toţi luptătorii ştiu cum te lupţi tu”,i-a spus Mădălina Predoi lui Ionuţ Jaguarul în timpul conflictului cu el. Deşi făcea referire la meciul pe care antrenorul l-a avut după terminarea primul sezon din Exatlon, ea nu a dat mai multe detalii. Soţul ei a lămurit însă misterul. 
 
„Ar fi putut să bată puţin în retragere, dar şi Ionuţ trebuie adus cu picioarele pe pământ”,
a răspuns el atunci când a fost întrebat dacă este de părere că Mădălina a greşit în scandalul avut cu antrenorul Războinicilor. 
 
„Are câteva meciuri. Eu sunt de meserie sportiv şi am şi eu câteva meciuri şi i-am urmărit meciurile lui Ionuţ şi nu pot să...  Eu stau, analizez tipul de comportament în ring. Noi am stat şi ne-am uitat cu atenţie la ultimul meci şi am tot povestit. Am fost curios, mai ales după ce s-a întâmplat în primul sezon Exatlon şi a câştigat imagine. A venit meciul şi am zis „Ia să văd îl văd pe Ionuţ luptătorul Jaguarul Sugacevschi”. Şi m-am uitat la meci şi nu mi-am făcut o părere foarte bună despre el ca luptător”,a spus soţul Mădălinei Predoi, care practică şi el un sport de contact unde are la activ peste 200 de meciuri.  
 
„Noi nu judecăm oamenii în general. Ideea este că Mădălina a văzut primul sezon cap-coadă şi după ce am văzut finala nu mi-am făcut o părere foarte bună despre Ionuţ. El a plâns toată finala. Nu a fost o strategie bună”, a mai spus bărbatul. 
 
 
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce spune soţul Mădălinei Predoi despre scandalul ei cu Ionuţ Jaguarul: „Ea nu răspunde prin jigniri, dar...” Explicaţia comportamentului Faimoasei

Ciprian Silaşi a mutat Exatlon la Sibiu! La competiţie a luat parte şi fiul lui, Mladin! Video emoţionant

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Sâmbătă 23 Ianuarie 2021: Gemenii încep un proiect de pe urma căruia vor avea multe de câștigat

ALERTĂ totală în Europa! Informația momentului despre noua tulpină de COVID. Boris Johnson a făcut anunțul

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Studiu. Noua tulpină de coronavirus, cu 30% mai mortală

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies