„Toţi luptătorii ştiu cum te lupţi tu!” Ce ştie Mădălina Predoi despre Ionuţ Jaguarul! Soţul ei a dat detalii: „Ne-am uitat cu atenţie şi...”

Soţul Mădălinei Predoi a vorbit despre conflictul pe care concurenta de la Exatlon l-a avut cu Ionuţ.

Autor: M. B.
 
„Vezi că am văzut meciul tău, cum te-ai luptat. Toţi luptătorii ştiu cum te lupţi tu”, i-a spus Mădălina Predoi lui Ionuţ Jaguarul în timpul conflictului cu el. Deşi făcea referire la meciul pe care antrenorul l-a avut după terminarea primul sezon din Exatlon, ea nu a dat mai multe detalii. Soţul ei a lămurit însă misterul. 
 
„Ar fi putut să bată puţin în retragere, dar şi Ionuţ trebuie adus cu picioarele pe pământ”
, a răspuns el atunci când a fost întrebat dacă este de părere că Mădălina a greşit în scandalul avut cu antrenorul Războinicilor. 
 

 

„Are câteva meciuri. Eu sunt de meserie sportiv şi am şi eu câteva meciuri şi i-am urmărit meciurile lui Ionuţ şi nu pot să...  Eu stau, analizez tipul de comportament în ring. Noi am stat şi ne-am uitat cu atenţie la ultimul meci şi am tot povestit. Am fost curios, mai ales după ce s-a întâmplat în primul sezon Exatlon şi a câştigat imagine. A venit meciul şi am zis „Ia să văd îl văd pe Ionuţ luptătorul Jaguarul Sugacevschi”. Şi m-am uitat la meci şi nu mi-am făcut o părere foarte bună despre el ca luptător”, a spus soţul Mădălinei Predoi, care practică şi el un sport de contact unde are la activ peste 200 de meciuri.  
 
„Noi nu judecăm oamenii în general. Ideea este că Mădălina a văzut primul sezon cap-coadă şi după ce am văzut finala nu mi-am făcut o părere foarte bună despre Ionuţ. El a plâns toată finala. Nu a fost o strategie bună”, a mai spus bărbatul. 
 
 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce spune soţul Mădălinei Predoi despre scandalul ei cu Ionuţ Jaguarul: „Ea nu răspunde prin jigniri, dar...” Explicaţia comportamentului Faimoasei

Ciprian Silaşi a mutat Exatlon la Sibiu! La competiţie a luat parte şi fiul lui, Mladin! Video emoţionant

Exatlon 29 noiembrie. Războinicii au câştigat vila! Primele reacţii ale celor două echipe

4 zodii fac compromisuri grave, ca să câștige bani sau să fie promovați. Berbecii își doresc atât de mult să fie promovați, încât vor lua o decizie neașteptată

Volodimir Zelenski VA FI ÎNLOCUIT! Undă de șoc în război. Nimeni nu se aștepta

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Românii care nu trebuie să achite facturile. Anunț de la Guvern

Doliu în sportul românesc! Un fost campion a fost găsit împușcat în cap, la Otopeni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies