Toţi spun că Ioana Tufaru e săracă, dar uite cât stă la mare cu familia! Asta da, bombă! Puţini îşi permit să se relaxeze atât pe litoral! FOTO EXCLUSIV!

Ioana Tufaru, vacanţă lungă pe litoral! Uite cât stă la Costineşti împreună cu familia ei!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Femeia a renăscut după ce medicul care i-a făcut operaţia de micşorare a stomacului, în urmă cu câţiva ani, i-a montat şi un inel gastric. Rezultatul? Ioana a slăbit într-un an şi jumătate 70 de kilograme şi nu vrea să se oprească aici! Continuă să dea jos rapid greutatea care-i cauzează disconfort în timp ce se bucură de viaţa frumoasă de familie.

Citeste si: Superexclusivitate! Ioana Tufaru l-a implorat pe Gigi Becali, la biserică, să o mute din garsoniera din Berceni! Vezi ce a păţit femeia şi unde locuieşte acum cu familia ei! VIDEO!

fara descriere

În urmă cu o săptămână, protagonista noastră, viitorul ei soţ şi micuţul Luca au plecat la mare, în vacanţă. Au ales staţiunea Costineşti, una dintre preferatele tinerilor şi profita la maximum de fiecare zi însorită.

Ioana Tufaru, vacanţă lungă pe litoral! "Problema este că eu mă plictisesc când stau atât de mult"

"Ne place enorm aici, la Costineşti, unde sunt mulţi tineri şi atmosfera este frumoasă. Luca adoră să facă tot felul de forme în nisip şi să se bălăcească la malul mării. Vă daţi seama că noi mai mult de dragul lui venim pe litoral, pentru că nu vrem să fie privat de nicio bucurie a copilăriei. Noi suntem fericiţi şi ne distrăm prin ochii lui, când vedem cât de mult îi place la mare", a declarat Ioana pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Credeai că Ioana Tufaru e săracă "lipită", dar uite ce bunătăţi are în casă! A deschis uşa frigiderului pentru reporterii WOWbiz.ro! Vezi imagini cu garsoniera femeii!

fara descriere

Întrebată cât stă la mare împreună cu familia ei, Ioana a dat un răspuns care, mărturisim, ne-a lăsat fără cuvinte având în vedere că preţurile, pe litoral, nu sunt tocmai mici.

"Anul trecut am stat 10 zile, anul acesta cred că ne vom relaxa o lună sau trei săptămâni, cel puţin, la Costineşti. Problema este că eu mă plictisesc când stau atât de mult, că mi se face dor de Bucureşti, de activităţile mele, de teatru...", a conchis Ioana Tufaru.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate