Toto Cutugno recital de excepţie la Gala Premiilor Excelsior alături de Paula Seling şi Laura Bretan

Cântăreţul italian Toto Cutugno a fost invitatul special al Concursului Naţional Gala Premiilor Excelsior 2018, un eveniment prin care Teatrul Excelsior din Bucureşti recunoaşte şi premiază excelenţa în cântul coral.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

El a susţinut un recital de excepţie. Prima piesă a fost cântată alături de Paula Seling şi Laura Bretan (15 ani), câştigătoarea celui de-al şaselea sezon “Romanii au talent” şi finalista la “America's Got Talent”. Apoi celebrul cântăreţ italian a ales două piese în limba română, "Ciobănaş cu 300 de oi" şi "Aşa-i românul", iar pe final a cântat celebrele lui piese care au scris istorie şi a ridicat publicul în picioare.

 

Tot el a premiat, alături de Iuliana Tudor şi Adrian Gazdaru, câştigătorul serii, corul Meloritm.

Gala îşi propune să fie o rampă de lansare pentru tinerele talente, dar şi o oportunitate pentru grupurile corale de amatori din întreaga ţară de a se întâlni cu profesionişti din sfera muzicală şi de a primi aprecierea publicului larg.
"Este singurul eveniment de acest gen din Europa, copilaşii sunt foarte fericiţi şi pun mult suflet, vin cu toată dăruirea alături de coordonatorii lor la acest concurs. E greu de crezut că în epoca internetului, a jocurilor video şi a calculatoarelor, sunt atât de mulţi copii care iubesc să câte în cor.

Este o activitate tare frumoasă, care îi învaţă ce înseamnă spiritul de echipă, îi determină să fie competitivi, îi face să îşi dorească să se autodepăşească. Iar noi ne dorim să  creştem de la an la an acest eveniment. Îi felicit pe toţi, au fost admirabili", a declarat Adrian Gazdaru, directorul Teatrului Excelsior şi iniţiatorul acestui proiect.

Spectacolul a fost prezentat de Iuliana Tudor, iar în Camera Verde tinerii artişti au fost întâmpinaţi de Liana Stanciu.

Evenimentul, care a fost transmis în direct pe TVR 2, este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Teatrul Excelsior, în parteneriat cu Societatea Română de Televiziune şi Ministerul Educaţiei Naţionale.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Celebrul Toto Cutugno doreste sa faca un duet cu nu manelist din Romania! Vezi pe cine a ales sa faca acest lucru!

Ce-i pofteste inimioara lui Toto Cutugno inainte de concertul de la Sala Palatului! Artistul se va delecta cu tot felul de bunatati!

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop 19 Ianuarie 2021: astazi Balantele au parte de vesti bune

Tragedia momentului în România! A fost răpusă de Covid la doar 41 de ani. Greşeala imensă pe care a făcut-o

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Alertă de gradul zero la Capitoliu! Amenințare cu bombă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies