Trădare uriaşă în lumea muzicii! O artistă a plecat să cânte cu duşmanii naşului ei

Sandra N este una dintre artistele care, de-a lungul timpului, a avut un succes enorm alături de Adi Sînă, cel care, anul trecut, i-a devenit şi naş de cununie. Cu toate acestea, de curând, ea a făcut un gest care, probabil, îl va irita enorm pe fondatorul trupei Akcent.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Mai exact, de curând, Sandra N a decis să înceapă să colaboreze cu ”duşmanii” lui Adi Sînă, mai exact, fosştii membrii ai trupei înfiinţate de Adi Sînă, adică Mihai Gruia şi Sorin Brotnei, cei care acum au trupa TWO.

“O cunosc pe Sandra din prima zi când a venit la studioul nostru să înregistrăm “I’m Sorry“.

Chiar dacă sunt mulţi ani de atunci şi dacă drumurile noastre s-au separat pentru o perioadă, întotdeauna am simţit că o să colaborăm din nou cu Sandra! O apreciem enorm, este o femeie minunată, o compozitoare talentată, iar vocea ei este senzaţională. Sunt fanul ei de când am cunoscut-o şi mă bucur că acum face parte din familia noastră”,a declarat Mihai Gruia. ”Jolie este prima piesa pe care am înregistrat-o după ce am născut, am cântat-o cu mare dor de muzică, după o pauză destul de lunga. Proiectul TWO & Sandra N este un proiect dedicat în special fanilor de afară, care ne cer piese în stilul celor care ne-au consacrat acolo, aşa că ne simţim datori să facem muzică şi pentru zonele în care suntem atât de iubiţi şi ceruţi în concerte”, a explicat şi Sandra N.

Adi Sînă, despărţire cu scandal de foştii membri ai trupei sale

Membrii trupei Akcent au decis, acum cinci ani, să pună capăt uneia dintre cele mai longevive formaţii din România.

Adi este cel care i-a dat afară pe colegii săi din trupă şi a decis să continue cu Akcent într-o altă formulă. Însă Mihai şi Sorin nu au acceptat să plece atât de uşor şi l-au dat în judecată pe fostul lor coleg de trupă. De altfel, la acea vreme, Adi Sînă susţinea că s-a simţit trădat de cei doi, susţinâd că la mijloc nu este vorba de bani, ci de felul în care aceştia se comportau cu el.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mihail Gheorghe a cantat in premiera la "Te vreau langa mine" piesa lui in colaborare cu Adi Sina! Suna bine de tot!

Anca Serea si Adi Sina au fugit in club! Uite-i cum danseaza! VIDEO EXCLUSIV

Momentul în care o fată de 15 ani din Cluj-Napoca e răpită de trei bărbați. Video

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Se dau bani în plus de la stat. Cine va primi 90 de lei pe oră? Cîțu a decis

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

EvZ TV. Știri neconfirmate. Cultura susține economia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies