Tragedia cumplită din familia lui Ghiță de la Survivor România! ”I-a murit o soră și tatăl i-a părăsit”

Ghiță Balmuș de la Survivor România are o poveste de viață impresionantă, plină de durere, mai ales în perioada copilăriei, atunci când tatăl său a decis să se îndepărteze de familie.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Ghiță Balmuș este un tip introvertit, drept dovadă că la Survivor România, comportamentul lui este mereu pus sub semnul întrebării de unii dintre colegii de echipă. De altfel, în ultima perioadă, el a primit mai multe critici de la Cezar Juratoni, considerat de faimoși adevăratul lider al echipei roșii, în care i se reproșa faptul că are o atitudine uneori infantilă în competiție. ”Trebuie să te maturizezi, nu mai poți fi un copil”, i-a spus pugilistul, susținut apoi de Asiana și Elena.

fara descriere

”Eu sunt un sportiv, îmi place să joc în echipă, am spirit de învingător și nu mă dau niciodată bătut! Știu că este greu, dar fără a avea curaj și energie și putere nu poți să faci nimic în viață nu doar la Survivor! Vreau să văd cât pot rezista într-un astfel de show”, a comentat, de partea cealaltă, Ghiță.

Citeste si: Imbratisari fara perdea intre Gratiela Duban si un baschetbalist celebru, la ''Survivor Romania''! Cum a consolat-o in intuneric!

Citeste si: Iulian Pîtea îl distruge pe Ghiță de la Survivor România! ”Vorbești mult și prost. Te iei de Elena, care îți aduce hrană”

Citeste si: Grațiela Duban de la Survivor, consolată de Ghiță! Cum au fost surprinși cei doi, pe întuneric

fara descriere

Ghiță, copilărie și o adolescență destul de grea! ”Și-a luat viața în piept de unul singur, deși era doar un adolescent” 

Dacă mulți consideră că felul în care se comportă Ghiță în Republica Dominicană îl pune într-o lumină nefavorabilă, există și persoane care îi acordă circumstanțe atenuante, în condițiile în care, baschetbalistul ar fi avut o copilărie și o adolescență destul de grea. "A plecat de acasă, loc în care doar mama lui și sora contau pentru el. Și-a luat viața în piept de unul singur, deși era doar un adolescent, iar de greutăți s-a lovit la tot pasul. Din fericire, și-a format un caracter puternic și până acum, a reușit să se transforme într-un om cu personalitate", au povestit persoane din preajma baschetbalistului, în vârstă de 27 de ani!

fara descriere

Ghiță de la Survivor România a pierdut o soră! ”În acel moment, s-a produs ruptura în familie”

Lucrurile dure pentru faimos aveau să înceapă chiar atunci când el a fost adus pe lume. Luni seara, la FanArena, unchiul lui avea să povestească faptul că Ghiță de la Survivor România a pierdut o soră, exact atunci când el s-a născut. ”În acel moment, s-a produs ruptura în familie. Tatăl lui Ghiță s-a transformat, s-a răcit de toți și a plecat! Așa că, nepotul meu a crescut singur, s-a îndreptat spre sport și a încercat să își facă un nume. Vacanțele le petrecea la mine, în rest, a stat plecat și în suflet cu dorul de cei dragi care i-au mai rămas acasă”, a comentat bărbatul la KanalD.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate