Tragedie aviatică. Un avion s-a prăbușit chiar sub ochii familiilor celor din aeronavă

Nouă persoane și-au pierdut viața în urmă prăbușirii unui avion de mici dimensiuni în nordul arhipelagului american Hawaii. Familiile celor aflați în avion și care îi așteptau pe pista de aterizare au văzut momentul în care avionul s-a prăbușit și s-a lovit de sol.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Aparatul de zbor, un avion de agrement King Air cu două motoare folosit pentru transportul de paraşutişti, s-a prăbuşit la decolare în apropiere de aerodromul Dillingham Airfield, pe insula Oahu, relatează evz.ro.

La bordul avionului se aflau mai multe persoane care urmau să efectueze un zbor pentru a sări cu parașuta. În total, erau cinci parașutiști experimentați și trei începători, precum și pilotul aparatului de zbor. Tragedia a avut loc în afara gardului care desparte pista de aterizare și de decolare de zonele adiacente.

„Cu tristețe vă anunțăm că au fost nouă suflete la bordul avionului King Air, care s-a prăbușit lângă aeroportul Dillingham. Nu sunt supraviețuitori”, a anunțat Departamentul de Transport din Hawaii. Familiile celor aflați în avion îi așteptau pe pista de aterizare, de unde trebuiau să urmarească salturile parașutiștilor, și au văzut momentul în care avionul s-a prăbușit și s-a lovit de sol. În urma accidentului nici un pasager nu a supravieţuit.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate