Stiri

Tragedie in familia unui cunoscut artist din Romania! Si-a pierdut ambii parinti la distanta de patru ore: "Fara cuvinte. Zi neagra. Pare o gluma..."

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Adrian Plesca, un indragit artist din Romania, si-a pierdut astazi ambii parinti. Artan, asa cum este cunoscut membrul trupei Partizan, a facut anuntul mortii pe Facebook, la patru ore distanta. 
 
 
Apropiatii artistului sunt inca in stare de soc si nu isi explica cele intamplate, acest lucru se poate observa si din sutele de mesaje primite la cele doua anunturi tragice.
 

 

 
"Habar n-am de ce-mi esti drag! Imi pare tare rau de necazul tau! Dumnzeu sa-l aiba in paza lui!", "Om bun, condoleante!", "Dumnezeule mare!!!! Incredibil!!! Imi pare foarte rau! Dumnezeu sa il odihneasca in pace!", "Doamne, Adrian! Accident, sau ce? Asa durere! Condoleante si putere sa poti trece prin asa ceva!", "Vaai si tatal? Condoleante!! fara cuvinte! Dumnezeu cu ei!", "Doamne! Ce-i asta?!? Amandoi...", " Condoleante! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe mama si pe tata.", "E o gluma? Stiu ca nu poate fi. De ce atat de aproape? Imi pare rau! Chiar daca sunt un graunte, simt...!", "Trista zi, condoleante si ramai puternic!", sunt doar o parte din mesajele de condoleante primite de Artan.
 
 
Ambii parinti erau profesori si erau casatoriti de peste 60 de ani. Momentan nu se cunosc cauzele decesului.
 
Galerie foto