Tragedie în lumea sportului. Un fotbalist celebru s-a sinucis!

Arturas Rimkevicius (36 de ani), fost fotbalist al naţionalei Lituaniei, s-a sinucis. Totul s-a întâmplat luni, în propria sa locuinţă, din Ramutis. Fostul atacant s-a sinucis cu pistolul pe care îl deţinea, după ce şi-a tras un glonţ în cap.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Până la ora actuală nu se cunosc motivele care ar fi dus la acest eveniment. Rimkevicius s-a retras din fotal în 2016, după o ultimă experienţă în ţara natală, la FC Stumbras, relatează Mediafax. De-a lungul carierei, el a evoluat pentru echipele Tauras, Vetra Vilnius, Siauliai, Ekranas (toate din Lituania), Atlantis (Finlanda), Asteras Tripoli, Ethn. Piraeus (Grecia) şi DPMM FC (Singapore). Potrivit UEFA.com, fostul atacant a marcat 117 goluri în 205 partide şi e al 7-lea în topul celor mai buni marcatori din campionatul Lituaniei.

Pentru naţională, Rimkevicius a bifat 7 meciuri şi a marcat 3 goluri. A marcat, totodată, 109 goluri pentru echipele de club la care a jucat, fiind al șaptelea în clasamentul celor mai buni marcatori din campionatul Lituaniei.

fara descriere

Cea mai bună perioadă a carierei sale a fost cea petrecută la FK Siauliai, în perioada 2011 – 2013. Atunci a reușit o performanță de invidiat, marcând, în medie, un gol pe meci. În 44 de meciuri a înscris 44 de goluri.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate